Barneveld

Rondom podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Gezondheidscentrum De Burgt in Barneveld Zuid. In dit centrum werken een groot aantal zorgverleners zoals, huisartsen, fysiotherapeuten, mensendieck, diëtisten en een apotheek. Samen bieden wij u de best mogelijke zorg en kunnen uw vragen en klachten snel beantwoord worden. En indien nodig werken we samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op een persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en een hoge kwaliteit van zorg.

Adres

Nederwoudseweg 17
3772 TD Barneveld

Voor vragen zijn wij op werkdagen

te bereiken via 088-1180500

Rondom Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Fysio Barneveld op de Bouwheerstraat in Barneveld. Door de meerdere disciplines onder één dak kan er snel en accuraat gehandeld en behandeld worden. Vol aandacht en enthousiasme gaan wij aan de slag om u zo goed mogelijk te helpen.

Adres

Bouwheerstraat 1a
3772 AL Barneveld

Voor vragen zijn wij op werkdagen

te bereiken via 088-1180500

Rondom Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Medifit in Barneveld. Op deze locatie werken wij samen met de diverse disciplines en kunnen uw vragen en klachten snel beantwoord worden. En indien nodig werken we samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten.

 

Kinderinloopspreekuur

Podotherapeut Vlora Gojani | Iedere laatste dinsdagmiddag van de maand 15:00-16:00

Adres

Wethouder Rebellaan 132
3771 KA Barneveld

Voor vragen zijn wij op werkdagen

te bereiken via 088-1180500

experts

Podotherapeut
Podotherapeut
Podotherapeut, Podomanueel therapeut
Podotherapeut, Nagelspecialist, Regiomanager, Coördinator ouderenzorg

Maak een afspraak in deze regio

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500