Ede

U vindt RondOm ook binnen de muren van Ziekenhuis Gelderse Vallei op A-28 Interne Geneeskunde.

In Medisch Centrum Veluwse Poort draait alles om uw welzijn. Prachtig gelegen in het bosrijke Ede, gratis parkeerruimte en goed toegankelijk. Het Centrum streeft ernaar maatwerk te bieden voor haar patiënten door efficiënte samenwerking met de vele zorgaanbieders in ons centrum. De gezondheidszorg is opgedeeld in vele specialisaties. Samen proberen zij als zorgverleners elkaar op de hoogte te houden van de beschikbare kennis en mogelijkheden zodat u de best mogelijke zorg krijgt.

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Huisartsenpraktijk Klaar & Vincent. Samen met verschillende disciplines bieden wij u de best mogelijke zorg. Omdat er verschillende disciplines binnen dit centrum aanwezig zijn, kunnen vragen en klachten snel behandelt worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

experts

Podotherapeut
Podotherapeut
Podotherapeut, Diabetespodotherapeut i.o.
Podotherapeut, Diabetespodotherapeut

Maak een afspraak in deze regio

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500