Huizen

Podotherapeutisch Centrum RondOm is gevestigd binnen de Groepspraktijk Huizen. Deze praktijk biedt haar patiënten een breed en gespecialiseerd aanbod van zorg aan. Het team bestaat uit 9 huisartsen die ondersteund worden door dokters assistentes, praktijkverpleegkundigen en praktijkondersteuners.
 

Podotherapeutisch Centrum RondOm is gevestigd in Gezondheidscentrum Huizermaat. Binnen dit centrum werken huisartsen, fysiotherapeuten, diëtisten, podotherapeuten, wijkverpleegkundigen en maatschappelijk werkenden samen. Ook is er een apotheek gevestigd in het centrum. Doelstelling is om vanuit en met meerdere disciplines goede en verantwoorde gezondheidszorg te verlenen. Hiertoe overleggen de verschillende hulpverleners regelmatig en wordt er besproken hoe men op de meest verantwoorde en doeltreffende wijze zorg kan verlenen. 

Gezondheidscentrum Bovenmaat biedt een breed pakket aan eerstelijnszorg onder één dak. Huisarts, fysiotherapeut, diëtist, maatschappelijk werker, psycholoog, u vindt ze allemaal in ons gezondheidscentrum. Ze zijn deskundig en werken intensief samen om u de beste zorg te bieden. In de wijk en daarbuiten. Vertrouwd en betrouwbaar. Degelijk en vernieuwend.

experts

Podotherapeut, Sportpodotherapeut, MSU Echografist

Maak een afspraak in deze regio

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500