Bram van Waes

Bram van Waes

Podotherapeut, Sportpodotherapeut, MSU Echografist
Muziek
Films & Series
Sport

Meerhoven 24 IK DOE MEE!

Klik op deze link en doneer:  https://makeawishnederland.org/actie/1303/rondom-podotherapeuten-doen-mee-aan-meerhoven-24

Niet is leuker dan met je (sportieve) collega’s rennen voor het goede doel. Na vorige edities ben ik klaar voor mijn 3e deelname aan dit leuke evenement.

Als actief sporter (fietsen/lopen/zwemmen/…) is dit het uitgelezen moment om even helemaal kapot te gaan en geld in te zamelen voor Make-A-Wish. De trainingen op de fiets zijn in volle gang en ook de looproutes rondom Hilversum kennen geen geheimen meer. Ik ben er klaar voor, hopelijk ook met jou steun!

 

Wat doe ik bij RondOm Podotherapeuten?

Hoi, ik ben Bram van Waes en (sport)podotherapeut bij RondOm Podotherapeuten. Ik ben gespecialiseerd in echografie (Advanced Practioner MSU Voet&Enkel). 
Het leukste aan mijn werk vind ik voornamelijk het (sociale) contact met patiënten en de voldoening die je krijgt wanneer je iemand van zijn of haar pijnklacht kan afhelpen en hierdoor weer 100% kunt laten lopen/sporten/werken/…

 

#werkmotto: ‘Faber est suae quisque fortunae’. – Ieder is de architect van zijn/haar eigen lot/geluk. Niets is onmogelijk zolang je zelf maar timmert aan je eigen weg naar een succesvol maar gelukkig leven.


 

Interesse?

Let's do this! Maak een afspraak om te kijken waar uw problemen vandaan komen.