Sofie Depondt

Sofie Depondt

Podotherapeut, Regiomanager, MSU Echografist, Dry Needling
Sushi
HIIT
Zingen

Meerhoven 24 IK DOE MEE!

Klik op deze link en doneer:  https://makeawishnederland.org/actie/1303/rondom-podotherapeuten-doen-mee-aan-meerhoven-24

Dit jaar doe ik voor de tweede keer mee met Meerhoven 24. Vorig jaar was een geweldige ervaring dankzij de sfeer, gezelligheid en dat oude vertrouwde groepsgevoel, maar ook omdat ik mijn grenzen had verlegd die dag.

De afgelopen maanden ben ik weer aan de slag gegaan met mijn hardloop trainingsschema, hierbij ben ik begonnen met veel interval hardlopen. Ik begin met korte hardloop intervallen van enkele kilometers, beide verleng ik stukje bij beetje om blessures te voorkomen. Ook zorg ik ervoor dat mijn spierkracht op peil blijft zodat ik in het algemeen mijn belastbaarheid hoog hou.

 

Wat doe ik bij RondOm Podotherapeuten?

Hallo, mijn naam is Sofie Depondt. Ik ben allround podotherapeut en regio-coördinator bij RondOm Podotherapeuten. Daarnaast ben ik geslaagd voor de opleiding: Advanced Practitioner Foot & Ankle Sonographer. Ik vind het erg leuk om zorg te dragen voor mensen, zowel voor patiënten als collega’s. Ik word erg gelukkig als men met een glimlach naar buiten loopt. Ook vind ik het geweldig om in een team zoals RondOm Podotherapeuten te werken. Wanneer we verschillende expertises bij elkaar zetten, kunnen we steeds leren en optimaliseren. Het maakt de oplossing soms veel makkelijker dan dat je dit in je eentje doet!

 

#werkmotto: ‘Veel handen bouwen één kasteel.’
 

Interesse?

Let's do this! Maak een afspraak om te kijken waar uw problemen vandaan komen.