Alle informatie m.b.t. COVID-19

Hieronder vindt u alle informatie met betrekking tot het coronavirus (COVID-19). 

  • We stappen over op telefonische- en videoconsulten 

Vanaf dinsdag 24 maart 2020 zullen wij alle geplande afspraken op de praktijk omzetten naar telefonische consulten, eventueel uit te breiden met een videoconsult. De Nederlandse Zorg Autoriteit (NZA) heeft telefonische/videoconsulten (voorlopig in crisistijd) erkent als alternatief voor de fysieke zorg; telefonische/videoconsulten worden derhalve vanuit de aanvullende verzekering vergoed.

Meer info

 

  • Afdruk maken van uw voet met behulp van Podotrack

Hoe maakt u een afdruk met behulp van een Podotrack? Hier vindt u een stappenplan en instructiefilmpje met uitleg. 

Meer info

 

Heeft u nieuwe podotherapeutische zolen ontvangen? In deze video geven we je graag uitleg over het passen van de nieuwe zolen in je schoenen en de zolen eventueel passend maken.

Meer info 

  • Maatregelen met betrekken tot COVID-19

Vanuit RondOm Podotherapeuten nemen wij uiteraard onze verantwoordelijkheid in deze maatschappelijke uitdaging. Gelukkig hebben we een fijn en groot team van professionals dat samen zorgdraagt voor de continuïteit van de podotherapeutisch zorg in situaties als deze. U leest hieronder meer over onze maatregelen.

Meer info

 

  • RondOm Podotherapeuten lanceert beweegspel voor kinderen om thuis actief te blijven tijdens de coronacrisis

Nu kinderen wekenlang thuis moeten blijven vanwege het coronavirus, is het belangrijk dat ze niet op de bank gaan hangen, maar in beweging blijven. Om hier een bijdrage aan te leveren, lanceert RondOm Podotherapeuten:  Kamili’s Jungle Beweegavontuur, een leuk bordspel vol gevarieerde oefeningen gericht op kracht, flexibiliteit, balans en coördinatie.

Meer info

werken bij rondom?

Meewerken aan het verbeteren van iemands leven met behulp van podotherapie?

Kom werken bij RondOm! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.