Een extra paar zolen? Het kan nu!

Soms is het fijn om een extra paar zolen te hebben en we hebben nu (in de zomerperiode) voldoende mogelijkheid deze voor u te maken. Onze patiëntadviesraad heeft ons een aantal jaren geleden het advies gegeven dat wij patiënten moeten attenderen op de mogelijkheid een extra paar zolen te kunnen laten maken en dat dit veelal wordt vergoed door de zorgverzekeraar. 

Uw  zolen

Uw huidige zolen zijn van goede kwaliteit en gaan jaren mee. Ze kunnen ook tussentijds opgeknapt worden waardoor er geen nieuwe zolen nodig zijn, maar toch kan een extra paar zolen heel prettig zijn. Zo kan de demping van uw zolen verminderen wanneer u zolen niet kunt afwisselen, de zolen zullen op den duur minder vocht op gaan nemen en het is belangrijk om de zolen af en toe te laten luchten

Dus loopt naar tevredenheid op de voor u individueel gemaakte zolen en wilt u graag een extra paar zolen, dan is het nu een goed moment. U kunt de zolen telefonisch op 088-1180500 of online via de website bestellen. 

5 % korting op uw online zolenbestelling

Indien u online bestelt, scheelt dit in het administratieproces en bieden wij u een korting van 5% aan. De kosten zijn dan €88,25 incl BTW excl. (eventuele) verzendkosten van €4,25. Online bestellen kan via: https://rondompodotherapeuten.nl/nieuwe-zolen-bestellenUw nota zal rechtstreeks bij uw verzekeraar ingediend worden (met uitzondering van Menzis, DSW en hun labels).

Let op: deze actie loopt tot 7 augustus 2019!

Wij raden u aan om niet alleen nieuwe zolen te bestellen, maar ook om 1 keer per jaar een controle afspraak in te plannen, ook wanneer er geen klachten zijn. Met het ouder worden of door andere (sport)belasting kunnen er veranderingen in uw (voet)stand en looppatroon ontstaan waarop we de zolen moeten aanpassen om problemen voor te zijn.

werken bij rondom?

Meewerken aan het verbeteren van iemands leven met behulp van podotherapie?

Kom werken bij RondOm! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.