Loterij en choco-verkoop voor Make-A-Wish NL

Naast het voorkomen van allerlei klachten, zetten we ons graag in voor de maatschappij. Door regelmatig bij te dragen aan goede doelen proberen we ons steentje bij te dragen. Dit jaar doen we met twee sportieve teams van RondOm Podotherapeuten mee aan Meerhoven 24 (7 september 2019). Dit is een 24-uur durende estafetteloop waarbij we geld ophalen voor Make-A-Wish Nederland. Om zoveel mogelijk geld in te zamelen organiseren wij een loterij en een chocoladeverkoop. Meer informatie over deze acties vind u hieronder:

 

 

De RondOm-loterij

Dit jaar houden we een loterij waarbij er super leuke prijzen te winnen zijn. De trekking van de loterij zal gehouden worden tijdens de familiedag (25 aug. 2019) ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van RondOm Podotherapeuten.  ! De winnaars worden ook via onze website bekend gemaakt ! 

 

De hoofdprijs

5 dagen Malaga incl. huurauto, vliegticket en overnachting voor 2 personen: https://www.spain-holiday.com/55544 

Dit fantastische huis, met een zwembad, buitenkeuken en berguitzicht, is perfect om er even tussenuit te gaan. Deze is ook nog eens gelegen in een pittoresk dorpje (Competa) in de buurt van Malaga. Het huis is voorzien van een zwembad, buitenkeuken en een prachtig uitzicht op de bergen. Trek een fles wijn open, eet tapas met de Spaanse zon in je gezicht. Hasta la vista! 

 

Andere grote prijzen

2 x Chocolade Workshop (Vermeulen Bonbons): https://rudolfvermeulenbonbons.nl/

3 x Scheenbeschermers op maat: https://scheenbeschermersopmaat.nl/

4 x  Sporten in een warmtecabine (studio Fit & Joy): https://www.studiofitenjoy.nl/

4 x Tapasschotels Slagerij Ceursters en Daneels: http://www.slagerij-oosthoven.be/

10 x Bioscoopbonnen t.w.v. 15 euro: https://www.pathe.nl/

2 x Box of Memories cadeaubonnen: BoxofMemories.nl  

 

Chocoladeverkoop RondOm

Ook is er dit jaar weer een chocoladeverkoop waarbij u voor slechts €4,00 per stuk een heerlijke chocoreep kunt kopen. U heeft de keuze uit melk- en puurchocolade. De chocoladerepen worden met de hand gemaakt en ingepakt door Rudolf Vermeulen bonbons (https://rudolfvermeulenbonbons.nl/)

 

Vraag onze RondOm collega's voor het gewenst aantal loten/chocolade of plaats uw bestelling via info@rondompodotherapeuten.nl  

 

Liever online een gift doen? https://makeawishnederland.org/actie/1303/rondom-podotherapeuten-doen-mee-aan-meerhoven-24 

poster

 

werken bij rondom?

Meewerken aan het verbeteren van iemands leven met behulp van podotherapie?

Kom werken bij RondOm! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.