NIEUW! Run3D analyse

We melden met veel trots dat RondOm Podotherapeuten exclusief partner is geworden van Run3D. We gaan vanaf februari gebruik maken van deze high-end real time analyse apparatuur. Dus... Wil jij na een Run3D analyse onder begeleiding van een sportpodotherapeut beter en harder lopen? Doe mee met onze winactie en win een gratis onderzoek t.w.v. 290 euro!

Trotse partner van Run3D

We melden met veel trots dat RondOm Podotherapeuten exclusief partner is geworden van Run3D. We gaan vanaf februari gebruik maken van deze high-end real time analyse apparatuur. De apparatuur is ontwikkeld door dr. Jessica Leitch van de Oxford Universiteit om hardloopprestaties te verbeteren en ter voorkoming van blessures!

 

Wat doet de analyse precies?

Looptechniek is deels aangeboren, maar kan ook ontwikkeld en getraind worden. Een echte 3D loopanalyse is de manier om objectieve data en zeer nauwkeurige informatie te krijgen over de manier waarop jij loopt.

Door middel van een Run3D-loopanalyse krijgen we de meest accurate beoordeling van de hardloopbeweging met een wetenschappelijke benadering. Met behulp van 3 viconcamera’s en sensoren geplakt op het lichaam in combinatie met unieke Run3D software zijn we in staat om heel nauwkeurige en betrouwbare realtime informatie over de loopbeweging te verzamelen. Deze resultaten worden middels een uitgebreid rapport met u gedeeld.

 

Facebook winactie

Op onze Facebookpagina hebben we een winactie, waarbij we 6 gratis onderzoeken op onze locatie in Soest weggeven! Wil jij als eerste kans maken om zo’n volledige analyse (twv 290 euro) onder begeleiding van één van onze sportpodotherapeuten, onze bewegingswetenschapper en de ontwikkelaar van Run3d, dr. Jessica Leitch, en ben je beschikbaar op 7 februari? Dan horen we het graag van je.

 

Wat moet je doen?

  • Volg & like ons op Facebook
  • Like & deel dit bericht op je pagina
  • Vertel je hardloopdoel of tag je hardloopmaatje die een gratis onderzoek verdiend

 

And the winners are...

- Bart van de Voort
- Gretia Bauman
- Peter Spier
- Melissa de Vreede
- Jan Verbeek

 

Afspraak maken

Interesse, maar kun je niet op 7 februari of ben je niet een van de gelukkige? Bel naar 088-1180500 en maak een afspraak (vermeld daarbij dat het over Run3D gaat).

 

 

DFAF

 

logo run3d

 

 

werken bij rondom?

Meewerken aan het verbeteren van iemands leven met behulp van podotherapie?

Kom werken bij RondOm! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.