Nieuwe praktijklocatie in Alkmaar

Vanaf februari starten we officieel met een (nieuwe) praktijklocatie in Alkmaar. Met deze nieuwe vestiging is RondOm nog beter bereikbaar voor het verlenen van podotherapeutische zorg in uw regio.

Onze podotherapeut

De podotherapeut die bij deze praktijk aan de slag gaan, is Ferdi van Hal.  Hij stelt zich graag voor:

 ‘’Hallo ik ben Ferdi van Hal, allround podotherapeut en MSU Echografist bij RondOm Podotherapeuten. Ik haal dagelijks veel energie en enthousiasme uit mijn werk, dit omdat er niets mooier is dan mensen weer optimaal te laten functioneren. Het werken met maatwerkoplossingen, techniek en met mensen, zorgt ervoor dat alle dagen anders zijn. Voor mij is het belangrijk dat de mensen van hun klachten afgeholpen worden en ik doe er alles aan om dat voor elkaar te krijgen.’’

 

Wat kan de podotherapeut voorkomen?

Een podotherapeut is gespecialiseerd in voetklachten en daaraan gerelateerde aandoeningen. Naast verhelpen van klachten kan de podotherapeut ook voorkomen dat u problemen krijgt. Het unieke is dat zij altijd op zoek gaan naar de oorzaak van het probleem. Tijdens het onderzoek wordt gekeken naar de stand van het lichaam, de bewegelijkheid, het looppatroon. Daarbij worden, naast de kennis en ervaring van de podotherapeut, ook de nieuwste technieken, zoals hightech loopanalyse en drukmeetapparatuur ingezet. Aan de hand van de verkregen gegevens, wordt er door de podotherapeut een behandeling voorgesteld, welke na overleg met de patiënt, kan worden gestart. Iedereen, waaronder reuma- en diabetespatiënten, sporters en kinderen, kan bij de podotherapeut terecht voor het voorkomen en behandelen van klachten.

ferdi van hal

werken bij rondom?

Meewerken aan het verbeteren van iemands leven met behulp van podotherapie?

Kom werken bij RondOm! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.