Opnieuw werkzaam in Lijf & Visie Schagen!

Na een korte periode van afwezigheid in de regio, informeren wij u met veel enthousiasme dat wij, met de komst van onze nieuwe podotherapeut Ferdi van Hal, opnieuw praktijk zijn gaan voeren binnen de muren van Lijf & Visie Schagen.

REGIO SCHAGEN– RondOm Podotherapeuten is al enige tijd opnieuw werkzaam, dankzij nieuwe podotherapeut Ferdi van Hal, binnen de muren van Lijf & Visie Schagen. Sinds begin juni is de praktijk naar een nieuwe locatie (Piet Ottstraat 1) verhuist. Daar zullen opnieuw veel mensen met voet gerelateerde problemen met liefde geholpen worden.

 

Ferdi stelt zich graag aan u voor:   

’Hallo ik ben Ferdi van Hal, allround podotherapeut en MSU Echografist bij RondOm Podotherapeuten. Ik doe volg momenteel de specialisatie 'diabetes podotherapeut'. Ik haal dagelijks veel energie en enthousiasme uit mijn werk, dit omdat er niets mooier is dan mensen weer optimaal te laten functioneren. Het werken met maatwerk oplossingen, techniek en met mensen, zorgt ervoor dat alle dagen anders zijn. Voor mij is het belangrijk dat de mensen van hun klachten afgeholpen worden en ik doe er alles aan om dat voor elkaar te krijgen.’’

#werkmotto: 'It’s impossible to fail, as long as you never quit.'

       

fer

 

Adres vanaf 1 juni 2019:

Piet Ottstraat 1

1741 NW Schagen

 

 

                                   

 

werken bij rondom?

Meewerken aan het verbeteren van iemands leven met behulp van podotherapie?

Kom werken bij RondOm! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.