We stappen over op telefonische -of videoconsulten

Vanaf dinsdag 24 maart 2020 zullen wij alle geplande afspraken op de praktijk omzetten naar telefonische consulten, eventueel uit te breiden met een videoconsult. De Nederlandse Zorg Autoriteit (NZA) heeft telefonische/videoconsulten (voorlopig in crisistijd) erkent als alternatief voor de fysieke zorg; telefonische/videoconsulten worden derhalve vanuit de aanvullende verzekering vergoed.

Vertrouwen in ervaring van onze podotherapeuten
We begrijpen dat een telefonisch -of videoconsult anders is dan de zorg die men gewend is en ook voor ons geldt dat we patiënten het liefst op de praktijk zouden ontvangen.  Echter, laten de huidige omstandigheden ons hiertoe geen ruimte. Daarom hebben wij gekozen voor een werkwijze waarvan wij denken dat onze jarenlange ervaring in de praktijk onze patiënten nog steeds voorzien van de beste zorg en adviezen. Wij vertrouwen daarnaast volledig op de kennis en kunde van onze podotherapeuten en verwachten, in deze uitzonderlijke situatie en werkomstandigheden, dat we dit kunnen!

 

Afspraak maken
Men kan vanaf deze week eenvoudig een telefonisch consult inplannen bij een podotherapeut via het telefoonnummer: 088-1180500.  

 

foto web

werken bij rondom?

Meewerken aan het verbeteren van iemands leven met behulp van podotherapie?

Kom werken bij RondOm! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.