Meepraten, meedoen en meebeslissen over waardevolle (voet)zorg

Om goede, passende en waardevolle (voet)zorg te leveren zijn wij op zoek naar vijf raadsleden die willen meepraten, meedoen en meebeslissen!

Waarom een patiëntenraad?

De patiëntenraad van RondOm Podotherapeuten behartigt de belangen van diabetespatiënten. Als actief raadslid speelt u in onze patiëntenraad een belangrijke rol in het vormgeven van waardevolle (voet)zorg: zorg die aansluit bij mensen met diabetes, zodat zij hun leven goed kunnen leiden. Leden van de patiëntenraad kennen de wensen en behoeften van mensen met diabetes die (voet)zorg nodig hebben het beste, en leveren daarmee een waardevolle bijdrage aan de patiëntenraad en dragen zo bij aan het vormgeven van waardevolle (voet)zorg.

 

Waarom lid worden?

  • Het is zinvol en nuttig: u kunt helpen de (voet)zorg te veranderen en te verbeteren, en daarmee van grote betekenis zijn voor andere patiënten;
  • Het is van meerwaarde: u zet uw kwaliteiten in voor andere patiënten, u komt op voor de gemeenschappelijke belangen van patiënten; in het bijzonder voor die mensen die niet voor zichzelf kunnen opkomen;
  • U kunt invloed uitoefenen op de besluiten van RondOm Podotherapeuten aangaande (voet)zorg, en zo bijdragen aan de juiste en best passende zorg en hulp voor patiënten met diabetes;
  • Het draagt bij aan uw eigen ontwikkeling. Zo leert u nieuwe mensen kennen, kunt u nieuwe kennis opdoen en nieuwe vaardigheden ontwikkelen.

 

Wat houdt het meedoen in?

Er wordt van u verwacht dat u twee keer per jaar (maart & oktober) aanwezig bent tijdens een raadsvergadering in Leusden. U denkt proactief mee tijdens deze vergaderingen en u bent twee jaar lang beschikbaar. Dat wil zeggen: 4 keer aanwezig in 2 jaar.

 

Vergoeding

Wij bieden raadsleden per vergadering 100 euro (incl. BTW + reiskosten). De vergaderingen nemen maximaal 2 uur in beslag. Dat wil zeggen: 400 euro (incl. btw + reiskosten) voor 2 jaar.

 

Wanneer hoort u of u bent uitgekozen voor onze patiëntenraad?

Wij sturen alle mensen die zich hebben aangemeld voor 1 maart 2023 een reactie.

 

Aanmelden

Weet u wat er leeft diabetespatiënten met voetproblemen? En denkt u vanuit patiëntperspectief? Vul onderstaand formulier in en wellicht wordt u benaderd voor onze patiëntenraad: 

 

“U bent als raadslid de ogen en oren van mensen met diabetes die (voet)zorg of hulp krijgen, u geeft hen een stem”

patientenraad rondom podotherapeuten

Evenement Informatie
Uw gegevens
Wat is uw geslacht?
Wat is uw opleidingsniveau?
Wat is uw achtergrond?
Welke dagen in de week bent u beschikbaar?