Medisch Centrum Loovelden, Huissen

Medisch Centrum Loovelden is gevestigd aan Plaza 19, Huissen. Medisch Centrum Loovelden is gelegen in de wijk Loovelden.

RondOm Podotherapeuten werkt samen met verschillende disciplines en zo bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

 

Medisch pedicure nodig?

Op deze praktijklocatie bevindt zich ook een praktijklocatie van ZorgSamen Pedicures. Deze medisch pedicures zijn erkende professionals op het gebied van voetzorg, gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van voetklachten.

Hebben uw voeten extra aandacht nodig? Bijvoorbeeld omdat u diabetes of reuma heeft of vaak pijn aan uw voeten ervaart? Maak dan een afspraak bij ZorgSamen Pedicures in Huissen.

Meer informatie

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte, bushalte Nielant, bevindt zich op 7 minuten loopafstand van het medisch centrum.

Info wachtruimte

De wachtkamer bevindt zich op de begane grond. U kunt direct plaatsnemen en hoeft zich niet te melden. De podotherapeut komt u halen.

Parkeren

U kunt betaald parkeren op de parkeerplaats van het centrum.

Medisch Centrum Huissen

Adres

Plaza 19
6852 RL 
| Huissen

088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

 

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Medisch Centrum Loovelden, Huissen

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak