Zeist

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen Gezondheidscentrum Vollenhove. Samen met verschillende disciplines bieden wij u de best mogelijke zorg. Omdat er verschillende disciplines binnen dit centrum aanwezig zijn, kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

vollenhove fysio

Adres

Laan van Vollenhove 12F(centrale hal, begane grond)

3706 AA Zeist

088 118 0500
Nu geopend: 08:00–17:00

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Medisch Centrum Binnenbos. Samen met verschillende disciplines bieden wij u de best mogelijke zorg. Omdat er verschillende disciplines binnen dit centrum aanwezig zijn, kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Adres

Hoog Kanje 186-E
3708 DL Zeist
Nederland

Voor vragen zijn wij op werkdagen

te bereiken via 088-1180500

experts

Podotherapeut, MSU Echografist, Dry Needling, Atletiekexpert
Podotherapeut, Afdelingsmanager Medisch noodzakelijke voetzorg, Diabetespodotherapeut

Maak een afspraak in regio Zeist

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

maak een afspraak