Vergoedingen

Meer info:

Vergoedingen vanuit de basisverzekering

Vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering

Vergoedingen bij diabetes mellitus

Vergoedingen bij braces

 

Kwaliteit

De podotherapeuten binnen onze organisatie zijn allen in het bezit van een HBO bachelor titel. Zij hebben een persoonlijke AGB-code, vallen onder artikel 34 van de wet BIG en zijn ook geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Tevens voldoen zij aan alle eisen die de beroepsvereniging (de NVvP) stelt onder andere op het gebied van praktijkinrichting, manier van praktijkvoering en dossiervorming. Hiermee is de kwaliteit van de podotherapeuten te allen tijde gewaarborgd.


Prijslijst

Omdat wij geloven in volledige transparantie, hebben wij onze prijslijst gepubliceerd. Zo komt u nooit voor vervelende financiële verassingen te staan.

Bekijk prijslijst

 

Zorgverzekeraars (vergoedingen 2023 & 2024)

De podotherapeut wordt vanuit veel aanvullende verzekeringspakketten vergoed. Voor de hoogte van de vergoeding adviseren wij u te kijken in uw polis of contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. Hieronder vindt u ook een overzicht van de vergoedingen, echter kunnen hier geen rechten aan ontleend worden. Wanneer het medisch noodzakelijke voetzorg betreft voor iemand met diabetes mellitus, worden onderzoek en behandelingen, met uitzondering van het materiaalaandeel van de zolen, vergoed vanuit de basisverzekering. Meer info over vergoedingen voor mensen met diabetes mellitus.