Nijkerk

RondOm Podotherapeuten is gevestigd in Gezondheidscentrum Corlaer. Binnen dit centrum zijn naast podotherapie ook nog andere disciplines werkzaam zoals centrum voor jeugd en gezin, consultatiebureau, diëtisten, (kinder)fysiotherapie, huisartsen, logopedie, maatschappelijk werk, oefentherapie, psychologen, thuiszorg, verloskundigen, maar ook een apotheek, thuiszorgwinkel, polikliniek en een diagnostisch centrum. 

Adres

Henri Nouwenstraat 18
3863 HV Nijkerk
Nederland

Voor vragen zijn op werkdagen

te bereiken via 088-1180500

 

RondOm Podotherapeuten is gevestigd in Gezondheidscentrum De Nije Veste. Dit centrum heeft als motto "Voor iedereen zorg dichtbij". Zij bieden kwalitatieve en uitgebreide zorg onder één dak en hebben een veelheid van zorgverleners naast podotherapeuten, zoals huisartsen, een apotheek, fysiotherapeuten, oefentherapeuten, ergotherapeuten, manuele geneeskunde, psychologen, maatschappelijk werk, verloskundigen, wijkverpleging, reizigersadviescentrum, diëtisten, logopedisten, huidtherapeuten, haptonomen, sportartsen, pedicure, psychiater en ook een massagepraktijk. 

Adres

Oranjelaan 104
3862 CX Nijkerk
Nederland

Voor vragen zijn wij op werkdagen

te bereiken via 088-1180500

experts

Podotherapeut, Diabetespodotherapeut, Afdelingsmanager Medisch Noodzakelijke Voetzorg
Podotherapeut, Afdelingsmanager Kinderzorg, Leefstijlcoach
Podotherapeut, Diabetespodotherapeut, Regiomanager
Podotherapeut, MSU Echografist, Diabetespodotherapeut

Maak een afspraak in regio Nijkerk

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

maak een afspraak