Nijkerk

Podotherapeutisch Centrum RondOm is gevestigd in Gezondheidscentrum Corlaer. Binnen dit centrum zijn naast podotherapie ook nog andere disciplines werkzaam zoals centrum voor jeugd en gezin, consultatiebureau, diëtisten, (kinder)fysiotherapie, huisartsen, logopedie, maatschappelijk werk, oefentherapie, psychologen, thuiszorg, verloskundigen, maar ook een apotheek, thuiszorgwinkel, polikliniek en een diagnostisch centrum. 

RondOm Podotherapeuten is gevestigd in Gezondheidscentrum De Nije Veste. Dit centrum heeft als motto "Voor iedereen zorg dichtbij". Zij bieden kwalitatieve en uitgebreide zorg onder één dak en hebben een veelheid van zorgverleners naast podotherapeuten, zoals huisartsen, een apotheek, fysiotherapeuten, oefentherapeuten, ergotherapeuten, manuele geneeskunde, psychologen, maatschappelijk werk, verloskundigen, wijkverpleging, reizigersadviescentrum, diëtisten, logopedisten, huidtherapeuten, haptonomen, sportartsen, pedicure, psychiater en ook een massagepraktijk. 

experts

Podotherapeut
Podotherapeut, Diabetespodotherapeut, Regiomanager
Podotherapeut, Diabetespodotherapeut, Afdelingsmanager Medisch Noodzakelijke Voetzorg
Podotherapeut, Diabetespodotherapeut

Maak een afspraak in deze regio

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500