Podotherapie Eindhoven

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Gezondheidscentrum Stratum. Samen met verschillende disciplines bieden wij u de best mogelijke zorg. Omdat er verschillende disciplines binnen dit centrum aanwezig zijn, kunnen vragen en klachten snel behandelt worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

RondOm is gevestigd binnen de muren van Huisartsen Kastelenplein. Deze praktijk biedt kwalitatief goede huisartsenzorg en vinden goede voorlichting en preventie heel belangrijk. Samen met de patient zoeken ze naar de beste oplossing voor vragen en klachten. Het team bestaat uit zes huisartsen, twee huisartsen in opleiding, vier praktijkverpleegkundigen, één praktijkondersteuner en zeven doktersassistentes.
 

RondOm Podotherapeuten is gevestigd in Gezondheidscentrum Sibelius. In dit centrum zijn nog andere disciplines werkzaam zoals: huisartsen, apotheek, diëtist, fysiotherapeuten en een pedicure. Tevens is er in het centrum een bloedafnamedienst aanwezig. Omdat er verschillende disciplines binnen dit centrum aanwezig zijn, kunnen vragen en klachten snel behandelt worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

RondOm Podotherapeuten is gevestigd in Gezondheidscentrum Meerhoven. In dit centrum zijn nog andere disciplines werkzaam zoals: huisartsen, apotheek, diëtist, fysiotherapeuten, oefentherapeute Cesar, logopedist, psychologen, tandartsen, verloskundigen, pedicure en een hulpverlener verslavingszorg. Tevens is er in het centrum een bloedafnamedienst aanwezig. Omdat er verschillende disciplines binnen dit centrum aanwezig zijn, kunnen vragen en klachten snel behandelt worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten.

RondOm Podotherapeuten is gevestigd in Gezondheidscentrum Strijp. In dit centrum zijn nog andere disciplines werkzaam zoals: apotheek, diëtist, fysiotherapeuten, huisartsen, oefentherapeute Cesar, logopedist, maatschappelijk werkers, psychologen, tandartsen, thuiszorg, pedicure en een hulpverlener verslavingszorg. Tevens is er in het centrum een bloedafnamedienst aanwezig. Omdat er verschillende disciplines binnen dit centrum aanwezig zijn, kunnen vragen en klachten snel behandelt worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten.

experts

Podotherapeut, Klinisch epidemioloog
Podotherapeut, Podomanueel therapeut, Dry Needling
Podotherapeut, Diabetespodotherapeut
Podotherapeut, MSU Echografist

Maak een afspraak in deze regio

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500