Diabetes Voetencheck app

Diabetes Voetencheck app

Om u als diabetespatiënt te ondersteunen, hebben we de Diabetes Voetencheck app ontwikkeld. Via deze eenvoudige en gebruiksvriendelijke app motiveren en begeleiden we u op afstand bij het dagelijks controleren en verzorgen van de voeten. Dit gebeurt via onder andere instructiefilmpjes, interactieve vragen en het uploaden van foto´s. Wij monitoren hetgeen wat u invult in de app en nemen contact met u op wanneer wij zien dat dit nodig is. Zo kunnen wij uw voeten vanaf een afstand in de gaten houden en verkleinen we de kans op voetwonden.


Hoe werkt de app?

De app stuurt u een dagelijks pushbericht dat vraagt of u uw voeten wil controleren. U wordt hierbij begeleid met instructiefilmpjes en interactieve vragen. De app werkt met een controlemechanisme: het resultaat van de vragen kan ertoe leiden dat u gevraagd wordt een foto in te sturen via de app, zodat de podotherapeut de voeten kan beoordelen op afstand. Wanneer het nodig is neemt de podotherapeut contact met u op. 

Gratis beschikbaar voor iedereen

De Diabetes Voetencheck app is voor iedereen gratis beschikbaar, ook als u geen patient van RondOm Podotherapeuten bent.  U kunt de app gratis op uw mobiele telefoon of tablet installeren via de Apple App Store en Play Store voor Android onder de naam Diabetes Voetencheck. Wilt u meer informatie over de app? Kijk op www.diabetesvoetencheck.nl

Diabetes Voetencheck app

Diabetes Voetencheck app