Zolen bestellen

Zolenactie 2024
Wanneer u een online bestelling plaatst krijgt u 10% korting op uw zolen, inclusief verzendkosten. U betaalt in plaats van €
126,88 nog maar €114,19. Let op: deze actie loopt tot 31 juli 2024. 

 

Zolen bestellen
Heeft u al eerder zolen van ons afgenomen, dan kunnen wij gemakkelijk nieuwe zolen voor u maken op basis van de oude. Vul hiervoor de onderstaande gegevens in en wij gaan aan de slag met uw bestelling. Loopt u naar volle tevredenheid op de voor u individueel gemaakte zolen en wilt u graag een extra paar zolen, bespaar dan de consultkosten en de kosten van het vervolgtraject en maak van deze gelegenheid gebruik om uw extra paar zolen gemakkelijk online te bestellen. 
 

De hoogte van uw vergoeding vindt u op de vergoedingen pagina. 
 

De exacte leverdatum van uw extra paar zolen is langer vanwege drukte. Wij houden 4 tot 6 weken levertijd aan. U wordt hiervan op de hoogste gesteld per mail.


Let op: 

  • Wij raden u aan vanwege mogelijke veranderingen in uw (voet)stand en looppatroon om minimaal 1 x per 2 jaar een controleafspraak in te plannen.
  • Uw rekening wordt aangemaakt op de dag van bestelling en rechtstreeks gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar (m.u.v. DSW en labels).  
  • Klik hier om een voorbeeld van de verschillende afdekkingen te bekijken.

 

Wanneer u nog vragen heeft kunt u contact opnemen via 088-1180500 of een mail sturen naar service@rondompodotherapeuten.nl

Bezorgwijze

Hierbij verklaar ik akkoord te gaan met de door mij geplaatste bestelling van podotherapeutische zolen bij RondOm Podotherapeuten. Ik heb kennis genomen van en ben akkoord met de Algemene Betalingsvoorwaarden van RondOm / Infomedics.