Zolen bestellen

Heeft u al eerder zolen van ons afgenomen, dan kunnen wij gemakkelijk nieuwe zolen voor u maken op basis van de oude. Vul hiervoor de onderstaande gegevens in en wij gaan aan de slag met uw bestelling. Loopt u naar volle tevredenheid op de voor u individueel gemaakte zolen en wilt u graag een extra paar zolen, bespaar dan de consult kosten en de kosten van het vervolgtraject en maak van deze gelegenheid gebruik om uw extra paar zolen gemakkelijk online te bestellen met een prijs van € 106,10  (incl. verzendkosten). 

De hoogte van uw vergoeding vindt u op de vergoedingen pagina. 

 

Let op: 

  • Wij raden u aan vanwege mogelijke veranderingen in uw (voet)stand en looppatroon om 1 x per jaar een controleafspraak in te plannen.
  • Uw zolen zijn 4 weken na de datum van bestelling gereed. Deze worden automatisch naar uw huisadres verstuurd.
  • Uw rekening wordt aangemaakt op de dag van bestelling en rechtstreeks gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar (m.u.v. Menzis en DSW).  
  • Klik hier om een voorbeeld van de verschillende afdekkingen te bekijken.

 

Wanneer u nog vragen heeft kunt u contact opnemen via 088-1180500 of een mail sturen naar service@rondompodotherapeuten.nl

Bezorgwijze
Soort zool
Akkoord
Hierbij verklaar ik akkoord te gaan met de door mij geplaatste bestelling van podotherapeutische zolen bij RondOm Podotherapeuten. Ik heb kennis genomen van en ben akkoord met de Algemene Betalingsvoorwaarden van RondOm / Infomedics.
Hierbij verklaar ik akkoord te gaan met de door mij geplaatste bestelling van podotherapeutische zolen bij RondOm Podotherapeuten. Ik heb kennis genomen van en ben akkoord met de Algemene Betalingsvoorwaarden van RondOm / Fa-med.
Totaal prijs: €