Amersfoort

Rondom Podotherapeuten is gevestigd in Gezondheidscentrum Cartesius. Het gezondheidscentrum is centraal gelegen in het Leusderkwartier in Amersfoort Zuid. Binnen het centrum, zijn naast podotherapie ook andere disciplines werkzaam zoals huisartsen, apotheek, fysiotherapeuten, oefentherapeuten, buurtzorg, logopedie, handtherapie en psychologen. Samen bieden wij u de best mogelijke zorg en kunnen uw vragen en klachten snel beantwoord worden.

Adres

Cartesiusstraat 2
3817 XP Amersfoort

Voor vragen zijn wij op werkdagen

te bereiken via 088-1180500

RondOm Podotherapeuten is gevestigd in Gezondheidscentrum Centrum Vathorst. Dit Eerstelijns Medisch Centrum biedt een bundeling van deskundigheid onder één dak en het centrum biedt zorg aan die aansluit op de vraag. Andere disciplines welke ook gevestigd zijn in Arcanum zijn: huisartsen, oefentherapie mensendieck, Oranje Kliniek (chirurgen), Van Linschoten specialisten (kno artsen), audicien, Saltro diagnostisch centrum, verloskundigen, maatschappelijk werk, psycholoog, RIAGG, Trajectum, Centrum Jeugd en Gezin, diëtetiek, logopedie, Larimar speltherapie, consultatiebureau en een apotheek. 

Adres

Wervershoofstraat 367
3826 EM Amersfoort

Voor vragen zijn wij op werkdagen

te bereiken via 088-1180500

Rondom podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Gezondheidscentrum de Liendert in Amersfoort. Binnen deze locatie bevinden zich ook andere disciplines zoals, fysiotherapie, huidtherapie, center of excellence en een apotheek. Samen staan wij klaar om de best mogelijke zorg te bieden en kunnen uw vragen en klachten snel beantwoord worden.

Adres

Wiekslag 90
3815 GS Amersfoort

Voor vragen zijn wij op werkdagen

te bereiken via 088-1180500

Rondom Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Huisartsen Soesterkwartier. Binnen het centrum zijn naast podotherapie ook andere disciplines werkzaam, zoals, huisartsen, cesartherapie, diëtisten, psychologen, verloskundigen en een apotheek. Samen zorgen wij voor de best mogelijke zorg en kunnen uw klachten en vragen snel beantwoord worden.

Adres

Noordewierweg 84
3812DM, Amersfoort

Voor vragen zijn wij op werkdagen 

te bereiken via 088-1180500

Rondom Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Huisartsen Amersfoort Zuid. In dit kleinschalig gezondheidscentrum bieden wij u de best mogelijke zorg en kunnen uw klachten en vragen snel beantwoord worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op een persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en een hoge kwaliteit van zorg.

Adres

Vermeerstraat 156

3817 DJ, Amersfoort

Voor vragen zijn wij op werkdagen

te bereiken via 088-1180500

RondOm Podotherapeuten is gevestigd in Gezondheidscentrum Vondelplein. Dit is een multidisciplinair gezondheidscentrum waarin naast podotherapie ook andere disciplines gevestigd zijn zoals huisartsen, apotheek, paramedisch centrum, diëtetiek, logopedie, (kinder- en jeugd)psychologie, thuiszorg en een schoonheidsspecialiste. 
 

Kinderinloopspreekuur

Podotherapeut Judith Sol | Iedere derde maandag van de maand  tussen 16:00 - 17:00 uur.
Door de situatie rondom het coronavirus gaat het kinderspreekuur in GHC Vondelplein (tijdelijk) niet door. Als het spreekuur weer wordt opgepakt, zullen wij dit hier melden.

Meer info kinderinloopspreekuur

Adres

Vondelplein 4
3818 BC Amersfoort

Voor vragen zijn wij op werkdagen 

te bereiken via 088-1180500

RondOm is gevestigd in Gezondheidscentrum Zielhorst. Binnen dit centrum zijn naast podotherapie ook andere disciplines werkzaam zoals huisartsen, fysiotherapeuten, cesartherapeuten, saltro, thuiszorg, logopedisten en psychologen. Er is ook een apotheek binnen het centrum. 

Adres

Trombonestraat 123
3822 CW Amersfoort

Voor vragen zijn wij op werkdagen

te bereiken via 088-1180500

experts

Podotherapeut, Kwaliteitsmanager, Stagecoördinator
Podotherapeut, Afdelingsmanager Kinderzorg, Leefstijlcoach
Podotherapeut, Kinderpodotherapeut
Podotherapeut, Manager afdeling diagnostiek, MSU Echografist, Hielexpert

Maak een afspraak in regio Amersfoort

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

maak een afspraak