Podotherapie Amersfoort

Podotherapeutisch Centrum RondOm is gevestigd in Arcanum Eerstelijns Medisch Centrum. Dit Eerstelijns Medisch Centrum biedt een bundeling van deskundigheid onder één dak en het centrum biedt zorg aan die aansluit op de vraag. Andere disciplines welke ook gevestigd zijn in Arcanum zijn: huisartsen, oefentherapie mensendieck, Oranje Kliniek (chirurgen), Van Linschoten specialisten (kno artsen), audicien, Saltro diagnostisch centrum, verloskundigen, maatschappelijk werk, psycholoog, RIAGG, Trajectum, Centrum Jeugd en Gezin, diëtetiek, logopedie, Larimar speltherapie, consultatiebureau en een apotheek. 

RondOm Podotherapeuten is gevestigd in Gezondheidscentrum Vondelplein. Dit is een multidisciplinair gezondheidscentrum waarin naast podotherapie ook andere disciplines gevestigd zijn zoals huisartsen, apotheek, paramedisch centrum, diëtetiek, logopedie, (kinder- en jeugd)psychologie, thuiszorg en een schoonheidsspecialiste. 
 

RondOm is gevestigd in Gezondheidscentrum Zielhorst. Binnen dit centrum zijn naast podotherapie ook andere disciplines werkzaam zoals huisartsen, fysiotherapeuten, cesartherapeuten, saltro, thuiszorg, logopedisten en psychologen. Er is ook een apotheek binnen het centrum. 

experts

Podotherapeut
Podotherapeut, MSU Echografist, Dry Needling
Podotherapeut, Hoofd Afdeling Kinderzorg
Podotherapeut

Maak een afspraak in deze regio

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500