Prijslijst

Bekijk de prijslijst


Omdat wij geloven in volledige transparantie, hebben wij onze prijslijst voor u gepubliceerd. Zo komt u nooit voor vervelende financiële verrassingen te staan. In veel gevallen wordt podotherapie vanuit een aanvullend pakket geheel of gedeeltelijk vergoed. Als het om medisch noodzakelijke voetzorg gaat, voor mensen met diabetes mellitus (suikerziekte), wordt het vanuit uw basispakket vergoed. De podotherapeuten binnen de organisatie voldoen aan alle eisen die de zorgverzekeraars stellen om over te gaan tot vergoeding. Wordt aan u wat anders verteld door een call-center medewerker, neem dan alstublieft contact met ons op. Vanwege meerdere voetgerelateerde beroepen (podotherapie/podologie/pedicure/orthopedie) is er nog wel eens verwarring over de vergoeding. Op onze website kunt u lezen wat het verschil is tussen een podotherapeut en een podoloog. Om het u wat makkelijker te maken kunt u alle vergoedingen per zorgverzekeraar vinden onder het kopje vergoedingen.

 

* Tevredenheidsgarantie

Binnen RondOm geloven wij zó sterk in de deskundige inschatting van onze behandelaars dat wij u, wanneer er sprake is van een podotherapeutisch onderzoek inclusief behandeling van uw klachten d.m.v. podotherapeutische zolen, het bedrag van de zolen terugbetalen, als de zolen niet het met u besproken en gewenste resultaat hebben. RondOm onderscheidt zich van andere podotherapiepraktijken met deze voor de zorg unieke no cure no pay regeling op podotherapeutische zolen. De kosten van het onderzoek en de behandeling moeten uiteraard wel betaald worden. Deze no cure no pay regeling geldt in ieder geval na plaatsvinden van de 1e controle-afspraak tot maximaal 6 maanden na datum van de levering van uw podotherapeutische zolen.

 

Code/Omschrijving op uw nota:

Vanuit Zorgverzekeraars Nederland zijn wij verplicht om op uw nota gebruik te maken van de volgende codes:

9100 (onderzoek/consult/therapie podotherapeut), 9101 (podotherapeutische zolen), 9102 (orthesen podotherapeut),

9103 (reparatie/correctie podotherapeut) en 9104 (instrumentele (wond) behandeling).

Onze verrichtingen zijn om deze reden allemaal gekoppeld aan een van bovengenoemde codes met prijzen zoals vermeld in de prijslijst. Dit stelt ons in staat om vanaf 1 oktober 2020 de nota-afhandeling via Infomedics én uw zorgverzekeraar te laten verlopen. Dit betekent dat u alleen nog maar een nota van ons zult ontvangen voor dat deel van de nota waarvoor u geen aanspraak meer kunt maken op uw vergoeding binnen het aanvullende pakket van uw zorgverzekering; een eenvoudige en gebruikersvriendelijke nota-afhandeling dus!

 

Geen aanvullend pakket?

Mocht u geen aanvullend pakket hebben, dan ontvangt u via Infomedics een nota voor het totaalbedrag van uw behandeling. 

 

Uitzonderingen

Deze nieuwe wijze van nota-afhandeling geldt voor de meeste zorgverzekeraars; enkele zorgverzekeraars, waaronder en DSW, vormen hier helaas nog een uitzondering op. Bent u verzekerd bij deze zorgverzekeraars, dan ontvangt u een nota thuis voor het totaalbedrag van uw behandeling. Deze nota kunt u daarna zelf indienen bij de desbetreffende zorgverzekeraar.