Het zal u niet ontgaan zijn dat we in een bijzondere en onzekere periode terecht gekomen zijn door de komst van het COVID-19 virus ook bekend als het Coronavirus. Als maatschappij zullen we met elkaar deze situatie het hoofd moeten bieden. Aan iedereen wordt gevraagd om te doen wat binnen diens macht ligt om ervoor te zorgen dat de maatschappij zo min mogelijk ontwricht wordt en ons zorgsysteem niet overbelast raakt. 

Vanuit RondOm Podotherapeuten nemen wij uiteraard ook onze verantwoordelijkheid in deze maatschappelijke uitdaging. Gelukkig hebben we een fijn en groot team van professionals dat samen zorgdraagt voor de continuïteit van de podotherapeutisch zorg in situaties als deze.

Mooi artikel gepubliceerd in het magazine: Artsenauto, waarbij Algemeen Directeur RondOm Podotherapeuten; Ellen Nuijten werd geinterviewd. 

Toen podotherapeut Ellen Nuijten zich in 2005 inkocht, had de praktijk twee locaties in Leusden en Nijkerk. Nu heeft RondOm Podotherapeuten110 mensen in loondienst, waarvan 70 podotherapeuten, die werken op zo’n 165 locaties. 

In coronacrisis werd het nog duidelijker: digitalisering binnen de (voet)zorg is noodzakelijk.

Nu veel kinderen toch weer het voetbalveld op kunnen om te trainen, moet het grootste gedeelte voetballers nog even thuis door ploeteren.

Goed nieuws! De podotherapeutische zorg zoals u van ons gewend bent kan weer doorgang vinden. Het RIVM en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport hebben hiervoor groen licht gegeven.

We hebben een app ontwikkeld om diabetespatiënten te monitoren op de juiste zelfzorg voor de voeten. E