Bij RondOm staat de patiënttevredenheid centraal. Om deze reden introduceren wij ZorgRespons binnen onze praktijklocaties. ZorgRespons meet anoniem, betrouwbaar en veilig de ervaringen van de patiënt in de zorg. Met uw mening en feedback kunnen we samen de zorg binnen onze locaties verbeteren. Helpt u mee?

De voetenzorg in Nederland heeft zich de afgelopen decennia in hoog tempo ontwikkeld. Diverse beroepsgroepen op het gebied van voetenzorg zijn ontstaan, of hebben zich inhoudelijk verrijkt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: pedicure, podologie, podoposturale therapie, podo-orthesiologie, podokinesiologie, podotherapie. U zult vast denken: wat een moeilijke termen. Wie kan het verschil nog uitleggen? En hoe merkt de klant het verschil in de verleende zorg? Om onduidelijkheden te voorkomen is het belangrijk de verschillen goed in kaart te brengen. En dat doen wij maar al te graag!  

We zijn blij en trots dat RondOm zich zo positief blijft ontwikkelen. Er is veel vraag naar onze zorg en dat betekent goed nieuws… We hebben namelijk de kans gekregen om de huidige patiënten van Podobasics te voorzien van onze podotherapeutische zorg. Vanaf 1 september 2018 nemen wij de praktijken van Podobasics in Hoofddorp en Heemstede over. De vestiging in Haarlem is 1 augustus 2018 al overgenomen.

 

Zaterdag 23 maart (10.00-14:00) zijn wij aanwezig op de Gezondheids-informatiemarkt in de Poort van West (Meesplein).

Als trotse sponsor stellen wij graag aan u voor: onze sportieve inline-skater/schaatser én blogger Timo. Sporten is zijn grote passie.

Op 16 maart 2019 organiseren wij een gratis Podotherapiecongres speciaal voor 2e,3e,4e -jaars podotherapiestudenten.

Iedere dag staan onze podotherapeuten klaar om de best mogelijke kwaliteit van zorg te leveren.