Het zal u niet ontgaan zijn dat we in een bijzondere en onzekere periode terecht gekomen zijn door de komst van het COVID-19 virus ook bekend als het Coronavirus. Als maatschappij zullen we met elkaar deze situatie het hoofd moeten bieden. Aan iedereen wordt gevraagd om te doen wat binnen diens macht ligt om ervoor te zorgen dat de maatschappij zo min mogelijk ontwricht wordt en ons zorgsysteem niet overbelast raakt. 

Vanuit RondOm Podotherapeuten nemen wij uiteraard ook onze verantwoordelijkheid in deze maatschappelijke uitdaging. Gelukkig hebben we een fijn en groot team van professionals dat samen zorgdraagt voor de continuïteit van de podotherapeutisch zorg in situaties als deze.

Mooi artikel gepubliceerd in het magazine: Artsenauto, waarbij Algemeen Directeur RondOm Podotherapeuten; Ellen Nuijten werd geinterviewd. 

Toen podotherapeut Ellen Nuijten zich in 2005 inkocht, had de praktijk twee locaties in Leusden en Nijkerk. Nu heeft RondOm Podotherapeuten110 mensen in loondienst, waarvan 70 podotherapeuten, die werken op zo’n 165 locaties. 

De keuze is reuze. Maar om te beoordelen of een voetbalschoen goed is en bij je past, moet je de schoen testen.

Vanwege de huidige situatie rondom het COVID-19 virus, hebben wij besloten om het Pedicurecongres Typisch! online via een livestream aan te bieden.

Mensen op skates kleuren het straatbeeld in coronatijd. Skeeleren is dé optie naast hardlopen, wandelen en wielrennen om actief te blijven.

Dragen uw werknemers gecertificeerde veiligheidsschoenen? Dan is het maar de vraag of ze daarmee ook veiliger werken.