Mooi artikel gepubliceerd in het magazine: Artsenauto, waarbij Algemeen Directeur RondOm Podotherapeuten; Ellen Nuijten werd geinterviewd. 

Toen podotherapeut Ellen Nuijten zich in 2005 inkocht, had de praktijk twee locaties in Leusden en Nijkerk. Nu heeft RondOm Podotherapeuten110 mensen in loondienst, waarvan 70 podotherapeuten, die werken op zo’n 165 locaties. 

Bij RondOm staat de patiënttevredenheid centraal. Om deze reden introduceren wij ZorgRespons binnen onze praktijklocaties. ZorgRespons meet anoniem, betrouwbaar en veilig de ervaringen van de patiënt in de zorg. Met uw mening en feedback kunnen we samen de zorg binnen onze locaties verbeteren. Helpt u mee?

De voetenzorg in Nederland heeft zich de afgelopen decennia in hoog tempo ontwikkeld. Diverse beroepsgroepen op het gebied van voetenzorg zijn ontstaan, of hebben zich inhoudelijk verrijkt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: pedicure, podologie, podoposturale therapie, podo-orthesiologie, podokinesiologie, podotherapie. U zult vast denken: wat een moeilijke termen. Wie kan het verschil nog uitleggen? En hoe merkt de klant het verschil in de verleende zorg? Om onduidelijkheden te voorkomen is het belangrijk de verschillen goed in kaart te brengen. En dat doen wij maar al te graag!  

We zijn al een tijdje bezig met het inzamelen van bijdrages voor Meerhoven 24.

Zolang het weer het toelaat, lijkt het heerlijk om de hele zomer op slippers te lopen. Of is dat slecht voor je voeten? NU.nl vraagt het aan drie experts.

Soms is het fijn om een extra paar zolen te hebben en we hebben nu (in de zomerperiode) voldoende mogelijkheid deze voor u te maken. Onze patiëntadviesraad heeft ons een aantal jaren geleden het ad

Na een korte periode van afwezigheid in de regio, informeren wij u met veel enthousiasme dat wij, met de komst van onze nieuwe podotherapeut Ferdi van Hal, opnieuw praktijk