Podotherapie Hilversum

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Huisartsenpraktijk De Vaart. Samen met verschillende disciplines bieden wij u de best mogelijke zorg. Omdat er verschillende disciplines binnen dit centrum aanwezig zijn, kunnen vragen en klachten snel behandelt worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

RondOm Podotherapeuten is gevestigd in Medisch Centrum de Eedenburgh, In dit centrum werken veel disciplines samen voor een optimaal resultaat voor de patiënt. De volgende disciplines zijn hier werkzaam: huisartsenpraktijk, apotheek, fysiotherapie en manuele therapie, consultatiebureau, verloskundige praktijk, seksuoloog, tandartspraktijk, diëtist, kinder- en jeugdpsychotherapie praktijk, fitness met individuele begeleiding, arbeidsreïntegratie, personal coaching, zwangerschapscoaching vaccinatie en reizigersadvies.

RondOm Podotherapeuten is gevestigd in Woondienstencentrum Lopes Dias dat centraal gelegen is in Hilversum Noord. Het centrum is het bruisend hart in de wijk met tal van voorzieningen onder één dak. In Lopes Dias kunt u naast podotherapie terecht bij onder andere kinderopvang, een bibliotheek, een huisartsenpraktijk, een kapper, een fysiotherapeut en een jongerencentrum. In de centrale ontmoetingsruimte kunt u gezellig een kopje koffie drinken en is er ruimte voor cursussen of andere activiteiten. Daarnaast is het centrum de basis van een professioneel Thuiszorgteam en zijn er zorgappartementen voor ouderen gerealiseerd. 

RondOm is gevestigd in Medisch Centrum Dudok Park. Binnen dit centrum zijn naast podotherapie ook andere disciplines werkzaam zoals een huisartsenpraktijk, apotheek, tandartsenpraktijk, verloskundigenpraktijk, bedrijfsarts, oefentherapie, diëtistenpraktijk en compressiezorg.

experts

Podotherapeut
Podotherapeut, MSU Echografist, Dry Needling
Podotherapeut, Bedrijfspodotherapeut, Bewegingswetenschapper (MSc)

Maak een afspraak in deze regio

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500