Dirksland

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Centrum Orthopedie in Dirksland. Samen met verschillende disciplines bieden wij u de best mogelijke zorg. Omdat er verschillende disciplines binnen dit centrum aanwezig zijn, kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Onze praktijk zit volledig achteraan bij de orthopedisch schoenmaker (kamer 7).

Adres

Vroonweg 10

3247 CG Dirksland

088 118 0500
Nu geopend: 08:00–17:00

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van het Van Weel Bethesda Ziekenhuis. Samen met verschillende disciplines bieden wij u de best mogelijke zorg. Omdat er verschillende disciplines binnen dit ziekenhuis aanwezig zijn, kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Adres

Van Weel Bethesda Ziekenhuis

Stationsweg 22 Dirksland

Voor vragen zijn wij op werkdagen

te bereiken via 088-1180500

experts

Podotherapeut, Diabetespodotherapeut i.o.

Maak een afspraak in regio Dirksland

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

maak een afspraak