Podotherapie Almere

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen Medi-Mere Poort. Samen met verschillende disciplines bieden wij u de best mogelijke zorg. Omdat er verschillende disciplines binnen dit centrum aanwezig zijn, kunnen vragen en klachten snel behandelt worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Medi-Mere Stad. U kunt hier terecht voor de reguliere huisartsenzorg maar ook voor o.a. bloedafname, ECG, kleine ingreepjes of een bezoek aan de apotheek. Samen met verschillende disciplines bieden wij u de best mogelijke zorg. Omdat er verschillende disciplines binnen dit centrum aanwezig zijn, kunnen vragen en klachten snel behandelt worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Gezondheidscentrum West. Samen met verschillende disciplines bieden wij u de best mogelijke zorg. Omdat er verschillende disciplines binnen dit centrum aanwezig zijn, kunnen vragen en klachten snel behandelt worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

RondOm Podotherapeuten is gevestigd in Gezondheidscentrum Waterwijk. Binnen dit centrum zijn naast podotherapeuten ook andere zorgverleners werkzaam zoals: huisartsen, fysiotherapeuten, diëtisten, ergotherapeuten, logopedisten, tandartsen, maatschappelijk werkers, jeugdhulpverleners, lactatiekundigen, verloskundigen en wijkverpleegkundigen. Ook vindt u er een apotheek, thuiszorg en een OKÉ punt.

RondOm is gevestigd binnen de muren van Gezondheidscentrum Prisma. Dit gezondheidscentrum is het centrum voor de Regenboogbuurt, Seizoenenbuurt en Indische buurt. Naast podotherapie, vindt u ook huisartsen, een apotheek, dietisten, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, jeugdgezondheid, lactatiekundige, maatschappelijk werk, verloskundige, thuiszorg, wijkverpleegkundige en een OKé punt in dit centrum.

RondOm is gevestigd in Gezondheidscentrum De Driehoek. Binnen dit centrum zijn buiten podotherapie ook huisartsen, apotheek, diëtist, ergotherapie, fysiotherapie, jeugdgezondheidszorg, lactatiekundige, maatschappelijk werk, thuiszorg, verloskundige, wijkverpleegkundige en een OKépunt gevestigd.

Naast alle andere locaties in Almere waar Rondom Podoherapeuten actief is, hebben wij ook een eigen locatie in deze stad. 

experts

Podotherapeut
Podotherapeut
Podotherapeut, Hoofd Afdeling Kinderzorg
Podotherapeut, Dry Needling

Maak een afspraak in deze regio

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500