Gezondheidscentrum Cartesius, Amersfoort

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen Gezondheidscentrum Cartesius aan de Cartesiusstraat 2 in Amersfoort. Gezondheidscentrum Cartesius is gelegen in de wijk Bosweg.

Binnen Gezondheidscentrum Cartesius werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

 

Medisch pedicure nodig?

Op deze praktijklocatie bevindt zich ook een praktijklocatie van ZorgSamen Pedicures. Deze medisch pedicures zijn erkende professionals op het gebied van voetzorg, gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van voetklachten.

Hebben uw voeten extra aandacht nodig? Bijvoorbeeld omdat u diabetes of reuma heeft of vaak pijn aan uw voeten ervaart? Maak dan een afspraak bij ZorgSamen Pedicures in Amersfoort.

Meer informatie

 

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte, Bushalte Amerhorst, bevindt zich op 4 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

U mag direct plaatsnemen in de wachtkamer op de begane grond en u hoeft zich niet te melden. De podotherapeut zal u ophalen.

Bijzonderheden

De behandelkamer van de podotherapeut is te vinden wanneer u bij de hoofdingang naar binnen gaat, rechtdoor loopt en de laatste deur aan de linkerkant neemt.

Parkeren

Er zijn gratis parkeergelegenheden in de woonwijk bij het gezondheidscentrum.

Gezondheidscentrum Cartesius

Adres

Cartesiusstraat 2
3817 XP | Amersfoort
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

 

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Gezondheidscentrum Cartesius, Amersfoort

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak