Medisch Centrum Zwaansvliet, Amsterdam

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen Medisch Centrum Zwaansvliet aan het Zwaansvliet 5 in Amsterdam. Medisch Centrum Zwaansvliet is gelegen in de Buitenveldert Zuidwest.

Binnen Medisch Centrum Zwaansvliet werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde tram/bushalte, Tramhalte van Boshuizenstraat, bevindt zich op 4 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

U mag direct plaatsnemen in de wachtkamer en u hoeft zich niet te melden. De podotherapeut zal u ophalen.

Parkeren

Parkeren is betaald aan de voorkant van het gebouw.

zwaansvliet

Adres

Zwaansvliet 5
1081 AP | Amsterdam
088-1180500
Plan zelf een afspraak in

 

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Medisch Centrum Zwaansvliet, Amsterdam

Podotherapeut nodig in Amsterdam? Heeft u zere en pijnlijke voeten? In Mokum is RondOm Podotherapeuten goed vertegenwoordigd met een aantal podotherapie praktijklocaties. In Gezondheidscentrum Nellestein, Medisch Centrum Zwaansvliet en Paramedische Kind & Beweegcentra zijn wij beschikbaar om de meest geschikte (voet)zorg te bieden die u verdient! Een therapie bestaat uit o.a. aanmeten van podotherapeutische zolen (steunzolen of inlegzolen), schoenadvies of het behandelen van likdoorns of eeltpitten. Wij weten dat Amsterdammers fanatieke fietsers zijn en daarnaast bewegen ze veel. Dit kan ook zorgen voor klachten aan bijvoorbeeld voeten, heupen en rug. Onze podotherapeut & wielrenexpert Kelly kan u helpen en behandelt en voorkomt blessures tijdens het fietsen. Wij verwelkomen u graag op een van onze podotherapie locaties.

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak