RondOm Podotherapeuten hoofdsponsor van RondOm BZS Youth Trophy 2023

RondOm Podotherapeuten heeft zich als hoofdsponsor verbonden aan het internationale voetbaltoernooi van voetbalvereniging BZS: de RondOm BZS Youth Trophy 2023. Dit toernooi is in korte tijd uitgegroeid tot een belangrijk evenement in de toernooikalender van de Europese topclubs, en wordt zeer gewaardeerd door zowel de deelnemende teams als de bezoekers.

Grote voetbalclubs aanwezig

Als organisator van het toernooi, werkt RondOm Podotherapeuten samen met BZS om het deelnemersveld van het toernooi verder uit te breiden. Het deelnemersveld van de RondOm BZS Youth Trophy 2023 is indrukwekkend en bevat de grootste voetbalclubs van Nederland. PSV, FC Utrecht, KRC Genk en Vitesse zijn slechts enkele van de teams die deelnemen aan het toernooi. Ook meerdere internationale clubs zijn uitgenodigd en zullen naar verwachting meespelen. 


Traditionele en opkomende topclubs

Met een sterke vertegenwoordiging van zowel traditionele als opkomende topclubs, belooft de RondOm BZS Youth Trophy 2023 een showcase te worden van enkele van de meest getalenteerde jonge spelers van Europa.


fc utrecht

Datum toernooi

Het toernooi zal plaatsvinden op 19 en 20 augustus 2023, en zal terugkeren in dezelfde vorm als in 2022, na veel positieve feedback van de deelnemende teams en bezoekers.

RondOm Podotherapeuten kijkt uit naar een succesvolle samenwerking met BZS en een fantastisch voetbaltoernooi in 2023. Als hoofdsponsor spelen we een belangrijke rol bij dit toernooi en dragen we bij aan de verdere ontwikkeling van het toernooi en het voetbal in het algemeen.

 

LOGO bzs rondom logo

 

werken bij RondOm?

Meewerken aan het verbeteren van iemands leven met behulp van podotherapie?

Kom werken bij RondOm! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.