We starten nieuwe praktijken in België

We openen vanaf 1 mei 2022 een nieuwe praktijklocatie in België (Olen). Zo zijn we ook voor onze zuiderburen bereikbaar voor het verlenen van onze zorg.

Verschil RondOm Podologen & RondOm Podotherapeuten

RondOm Podotherapeuten wordt RondOm Podologen in België. RondOm Podotherapeuten is van oorsprong een Nederlands bedrijf en in Nederland is de bedrijfsnaam van de praktijk RondOm Podotherapeuten. In België is dit RondOm Podologen, omdat podotherapeuten daar podologen worden genoemd. 

Contactgegevens RondOm Podologen

Een afspraak maken in België kan online of via: 035-007637 

 

Wat doet een podoloog? 

Een podoloog is gespecialiseerd in voetklachten en daaraan gerelateerde aandoeningen. Naast verhelpen van klachten kan de podoloog ook voorkomen dat u problemen krijgt. Het unieke is dat zij altijd op zoek gaan naar de oorzaak van het probleem. Tijdens het onderzoek wordt gekeken naar de stand van het lichaam, de bewegelijkheid, het looppatroon. Daarbij worden, naast de kennis en ervaring van de podoloog, ook de nieuwste technieken, zoals hightech loopanalyse en drukmeetapparatuur ingezet. Aan de hand van de verkregen gegevens, wordt er door de podotherapeut een behandeling voorgesteld, welke na overleg met de patiënt, kan worden gestart. Iedereen, waaronder reuma- en diabetespatiëntensporters en kinderen, kan bij ons terecht voor het voorkomen en behandelen van klachten.

 

 

rondom belgie

werken bij RondOm?

Meewerken aan het verbeteren van iemands leven met behulp van podotherapie?

Kom werken bij RondOm! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.