Partnership RondOm Podotherapeuten en Cycle Capital

Elkaar sterker maken in alles wat je doet

Binnen de RondOm Podotherapeuten streven we gezamenlijk naar hetzelfde doel. Mensen zo lang mogelijk goed te laten bewegen. Of dat nu lopend óf op de fiets is. Vanuit de praktijk komen er veel fiets gerelateerde hulpvragen. Denk bijvoorbeeld aan tintelende voorvoeten, dove tenen, drukplekken, pijnlijke standsafwijkingen én klachten hoger op in de beweegketen.

Door onze samenwerking met Cycle Capital willen we onze bijdrage leveren aan het verminderen van het aantal sportblessures en het behouden van fietsplezier! Zo schrijven we informatieve blogs over ‘’een ideale wielerschoen’’ bijvoorbeeld, of voeren we een preventieve sportscreening uit.

Waarom we zo enthousiast zijn over het partnership met Cycle Capital

Cycle Capital heeft ambities om te groeien en bouwt aan een professioneel team. RondOm Podotherapeuten staat klaar om de fietsers van Cycle Capital te ondersteunen. We zetten ons in om fietsprestaties te verbeteren en blessures te voorkomen. We geloven in teamwork, in samenwerking tussen professionals en in overleg met de sporters natuurlijk. Deze mindset deelt Cycle Capital, een logische keuze om partners te worden!

Onze steun aan Cycle Capital heeft als doel om niet alleen professionele wielrenners, maar ook recreatieve fietsers en gevorderde amateurs kennis te laten maken met de waarde van goed podotherapeutisch advies. We verwachten samen te kunnen gaan werken met andere partners in het netwerk van Cycle Capital.

‘’Elkaar sterker maken in alles wat je doet.’’

 

Partnership RondOm Podotherapeuten met Cycle Capital

werken bij RondOm?

Meewerken aan het verbeteren van iemands leven met behulp van podotherapie?

Kom werken bij RondOm! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.