Podotherapie Praktijk Boot de Vocht wordt RondOm Podotherapeuten

Zoveel mogelijk mensen zo lang mogelijk goed laten lopen, dat is waar het team van RondOm Podotherapeuten voor gaat en staat. We bereiken dat door samen te werken zowel binnen het team als daarbuiten. Er komt steeds meer op zorgverleners af aan wet-en regelgeving en de zorgvraag wordt tegelijkertijd groter. Door krachten en expertises te bundelen, blijven we innoveren en kunnen we ons telkens aanpassen. Bundeling van krachten komt ook tot stand door de overname van Podotherapie Praktijk Boot de Vocht waarbij we samen met het huidige professionele team het podotherapeutische zorgbereik in Venray op goede voet doorzetten. 


Reden van de overname

Ine Boot, de eigenaresse van Podotherapie Praktijk Boot de Vocht, heeft bijna 40 jaar vol passie als podotherapeut gewerkt. Ze heeft samen met haar team heel wat mensen in Venray en wijde omgeving op “goede voet” gezet, maar vindt het nu tijd voor de “jonge garde” om dat voort te zetten. De praktijk van Ine en RondOm hebben elkaar het afgelopen jaar intensief leren kennen, waardoor de praktijk met vertrouwen wordt overgedragen.   

 

Wat verandert er voor de patiënten van Podotherapie Praktijk Boot de Vocht?

De overgang verloopt vloeiend. Voor bestaande patiënten heeft de verandering van organisatie niet veel gevolgen. Nieuwe patiënten kunnen ook direct worden aangemeld. Alle reeds gemaakte afspraken blijven staan. De bekende praktijklocaties in Venray blijven onveranderd en podotherapeut Astrid Kessels blijft werkzaam in de praktijk in Venray.  

 

Podotherapeuten RondOm

Podotherapeuten Tim Vulders en Niels Cortenbach van RondOm Podotherapeuten gaan Astrid Kessels ondersteunen met haar podotherapeutische werkzaamheden.

NIELS TIM

Podotherapiepraktijken Venray

RondOm Podotherapeuten voert vanaf 1 april 2023 praktijk op deze locaties in Venray: 

 

RondOm Podotherapeuten

RondOm Podotherapeuten bestaat uit een groot team van samenwerkende (sport)podotherapeuten, bewegingswetenschappers en podotherapeut MSU echografisten werkend over meer dan 280 locaties in Nederland. De professionals hebben een zeer breed netwerk binnen de gezondheidszorg en bundelen hun krachten om de hoogst haalbare kwaliteit van zorg te kunnen leveren. ‘’Wij zijn erg trots dat we onze podotherapeutische zorg mogen uitbreiden in een nieuwe regio in Limburg, vertelt Ellen Nuijten, eigenaar van RondOm Podotherapeuten.

Boot wordt RondOm

 

werken bij RondOm?

Meewerken aan het verbeteren van iemands leven met behulp van podotherapie?

Kom werken bij RondOm! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.