Podotherapie Bredero wordt RondOm Podotherapeuten

Per 1 januari 2024 zet RondOm Podotherapeuten de praktijk van Podotherapie Bredero, gevestigd in Gezondheidscentrum Bredero in Breda, voort. Podotherapie Bredero en RondOm Podotherapeuten werken al lang nauw samen binnen het gezondheidscentrum.

 

38 jaar lang heeft Ferd Albers met Podotherapie Bredero (voorheen ook onder de naam Podotherapie van Eijden en Albers) podotherapeutische zorg in Breda mogen leveren. Vanwege zijn pensioen draagt Ferd zijn praktijk per 1 januari over aan RondOm Podotherapeuten. De overname vindt plaats op 1 januari 2024.

 

De beste zorg

Voor Podotherapie Bredero is het belangrijk dat u de beste zorg krijgt. Daarom koos Ferd Albers ervoor om door te gaan als RondOm Podotherapeuten. Bij RondOm staat u als patiënt, net als bij Podotherapie Bredero, centraal. Ook heeft RondOm net als Podotherapie Bredero veel aandacht voor het team en voor samenwerken met andere zorgverleners.

 

Wat verandert er voor de patiënten van Podotherapie Bredero?

Voor u als patiënt verandert er niets, behalve de praktijknaam. Heeft u al een afspraak bij Podotherapie Bredero gepland staan? Dan blijft de afspraak gewoon staan zoals afgesproken. Ook het adres van de praktijklocatie in Breda blijft hetzelfde. Ferd Albers zal per 1 januari niet meer werkzaam zijn als podotherapeut. De podotherapeutische werkzaamheden zullen worden overgenomen door podotherapeuten van RondOm Podotherapeuten.

Contactgegevens

  • T/m 31 december 2023 kunt u contact opnemen met Podotherapie Bredero via 076-521 00 69 (ma t/m vr, 08.30-16.30 uur) of podotherapie@brederobreda.nl.
     
  • Vanaf 1 januari 2024 kunt u contact opnemen met RondOm Podotherapeuten via 088-1180500 (ma t/m vr, 08.00-17.00 uur). U kunt vanaf 1 januari ook zelf een afspraak inplannen via afspraak maken.

 

RondOm Podotherapeuten

Zo veel mogelijk mensen zo lang mogelijk goed laten lopen. Dat is waar het team van RondOm Podotherapeuten voor gaat en staat. We doen dit door samen te werken, zowel binnen het team als daarbuiten. Ons team bestaat uit podotherapeuten, diabetes- en sportpodotherapeuten, podotherapeut-MSU echografisten en podotherapeut-bewegingswetenschappers. Elke dag oefenen zij met passie hun vak uit. De podotherapeuten worden hierin ondersteund door een team van onder andere zooltechnici en administratief en secretarieel medewerkers.

In de praktijk onderzoeken en behandelen onze podotherapeuten mensen om beweegklachten te voorkomen. Ook kunnen onze podotherapeuten bestaande klachten aan voeten, knieën, heupen en rug te verhelpen en (sport)prestaties helpen verbeteren. De podotherapeuten doen hun werk met behulp van de nieuwste technieken en de nieuwste kennis. Iedereen, zoals ook reuma- en diabetespatiënten, sporters en kinderen, kan bij ons terecht voor het voorkomen en behandelen van klachten. Meer informatie over RondOm Podotherapeuten.

Heeft u vragen over deze overname? Neem gerust contact met ons op.

 

​ ​

 Gezondheidscentrum Bredero

RondOm Podotherapeuten

werken bij RondOm?

Meewerken aan het verbeteren van iemands leven met behulp van podotherapie?

Kom werken bij RondOm! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.