Podotherapie Landgraaf wordt RondOm Podotherapeuten

Per 1 december 2021 wordt Podotherapie Landgraaf overgenomen door RondOm Podotherapeuten. Nadine Jeurninck zal als nieuwe podotherapeut werkzaam zijn op deze locatie. 

Overname

De huidige locatie van Podotherapie Landgraaf aan de Beuteweg 14 wordt overgenomen door RondOm Podotherapeuten. Beide organisaties hebben al een jarenlange samenwerking opgebouwd, waardoor de keuze voor RondOm Podotherapeuten gemakkelijk was gemaakt. De organisaties hebben dezelfde missie en visie, en dat is goede podotherapeutische zorg leveren waarbij de patiënt centraal staat. 
 

‘’Lange tijd heb ik met veel plezier als zelfstandige het vak van podotherapeut uitgeoefend, echter is voor mij nu het moment daar gekomen om de krachten te bundelen, samen sta je immers sterker. Om die reden draag ik per 1-12-2021 met een gerust hart mijn praktijk over aan RondOm Podotherapeuten.’’, vertelt Sandra Snopkowski van Podotherapie Landgraaf. 

RondOm Podotherapeuten

RondOm Podotherapeuten bestaat uit een groot team van samenwerkende (diabetes- en sport) podotherapeuten, bewegingswetenschappers en podotherapeut MSU echografisten werkend over meer dan 240 locaties in Nederland. De professionals hebben een zeer breed netwerk binnen de gezondheidszorg en bundelen hun krachten om de hoogst haalbare kwaliteit van zorg te kunnen leveren. ‘’Wij kijken er enorm naar uit om in Landgraaf nog een locatie te openen’’, vertelt Ellen Nuijten van RondOm Podotherapeuten.
 

Bent u een bestaande patiënt van Podotherapie Landgraaf?


Wilt u een afspraak maken vóór 1-12-2021?
Bel naar 045 850 5139  of mail naar info@podotherapielandgraaf.nl

Wilt u een afspraak maken ná 1-12-2021?
Bel naar 088-1180500 of mail naar info@rondompodotherapeuten.nl

Overname Podotherapie Landgraaf

werken bij RondOm?

Meewerken aan het verbeteren van iemands leven met behulp van podotherapie?

Kom werken bij RondOm! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.