Podotherapie Oost-Nederland wordt RondOm Podotherapeuten

Zoveel mogelijk mensen zo lang mogelijk goed laten lopen, dat is waar het team van RondOm Podotherapeuten voor gaat en staat. We bereiken dat door samen te werken, zowel binnen het team als daarbuiten. Er komt steeds meer op zorgverleners af aan wet- en regelgeving en de zorgvraag wordt tegelijkertijd groter. Door krachten en expertises te bundelen, blijven we innoveren en kunnen we ons telkens aanpassen. Bundeling van krachten komt ook tot stand door de overname van Podotherapie Oost-Nederland per 1 juli waarbij we samen met het huidige professionele team het podotherapeutische zorgbereik in Nederland op goede voet doorzetten. 


Zorg waar we voor staan

''Podotherapie Oost-Nederland is in 35 jaar geworden zoals ik vind dat voetzorg hoort te zijn'', zegt Walijne Schoenmaker (eigenaresse Podotherapie Oost-Nederland) ''Dit hebben we kunnen bereiken met het fantastische team dat hier 35 jaar aan heeft meegewerkt en al onze fijne samenwerkingspartners. Zo konden we de zorg leveren waar wij voor staan. En we hadden dit niet kunnen doen zonder alle mensen die ons hun voeten in handen hebben gegeven.'' 

 

Wat verandert er voor de patiënten van Podotherapie Oost-Nederland?

Voor patiënten van Podotherapie Oost-Nederland verandert er niets, behalve de praktijknaam. De gemaakte afspraken blijven staan en de praktijklocaties blijven hetzelfde. Alle collega's van Podotherapie Oost-Nederland blijven werkzaam bij RondOm Podotherapeuten. 

 

Podotherapiepraktijken overname Podotherapie Oost-Nederland

RondOm Podotherapeuten voert per 1 juli 2023 praktijk op alle locaties van Podotherapie Oost-Nederland.

 

RondOm Podotherapeuten

RondOm Podotherapeuten bestaat uit een groot team van samenwerkende (sport)podotherapeuten, bewegingswetenschappers en podotherapeut MSU-echografisten werkend over meer dan 300 locaties in Nederland. De professionals hebben een zeer breed netwerk binnen de gezondheidszorg en bundelen hun krachten om de hoogst haalbare kwaliteit van zorg te kunnen leveren. ‘’Wij zijn erg trots dat we onze podotherapeutische zorg mogen uitbreiden in het oosten van het land'', vertelt Ellen Nuijten, eigenaresse van RondOm Podotherapeuten.

 

oost nederland rondom

 

werken bij RondOm?

Meewerken aan het verbeteren van iemands leven met behulp van podotherapie?

Kom werken bij RondOm! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.