Podotherapie Seuntiëns wordt RondOm Podotherapeuten

 

Zoveel mogelijk mensen zo lang mogelijk goed laten lopen, dat is waar het team van RondOm Podotherapeuten voor gaat en staat. We bereiken dat door samen te werken zowel binnen het team als daarbuiten. Er komt steeds meer op zorgverleners af aan wet-en regelgeving en de zorgvraag wordt tegelijkertijd groter. Door krachten en expertises te bundelen, blijven we innoveren en kunnen we ons telkens aanpassen. Bundeling van krachten komt ook tot stand door de overname van Podotherapie Seuntiëns waarbij we samen het podotherapeutische zorgbereik in Eersel op goede voet doorzetten.

 

Reden van de overname
Ilse Seuntiëns de eigenaresse van Podotherapie Praktijk Seuntiëns, heeft 10 jaar vol passie als podotherapeut gewerkt. RondOm wordt met net zoveel passie en enthousiasme geleid als Ilse de afgelopen jaar voor haar praktijk heeft gedaan. De praktijk van Ilse en RondOm hebben elkaar het afgelopen jaar intensief leren kennen, waardoor de praktijk met vertrouwen wordt overgedragen.   

 

Wat verandert er voor de patiënten van Podotherapie Seuntiëns?
De overgang verloopt vloeiend. Voor bestaande patiënten heeft de verandering van organisatie niet veel gevolgen. Nieuwe patiënten kunnen ook direct worden aangemeld. Alle reeds gemaakte afspraken blijven staan. De bekende praktijklocatie in Eersel blijft onveranderd.

 

 

Podotherapeuten RondOm
De werkzaamheden van Ilse Seuntiëns worden overgenomen door podotherapeut Nicole Cremers. Manon Maas is werkzaam bij Centre Of Movement Eersel, de andere locatie van RondOm Podotherapeuten in Eersel.

Nicole Cremers en Manon Maas

 

 

 

 

 

 

Podotherapiepraktijken Eersel
RondOm Podotherapeuten voert vanaf 1 januari 2024 praktijk op deze locaties in Eersel:

● RondOm Podotherapeuten | Kerkstraat 27-D | 5521 JK Eersel

● Centre Of Movement Eersel | Lange Voren 33 | 5521 DC Eersel

 

RondOm Podotherapeuten
Zo veel mogelijk mensen zo lang mogelijk goed laten lopen. Dat is waar het team van RondOm Podotherapeuten voor gaat en staat. We doen dit door samen te werken, zowel binnen het team als daarbuiten. Ons team bestaat uit podotherapeuten, diabetes- en sportpodotherapeuten, podotherapeut-MSU echografisten en podotherapeut-bewegingswetenschappers. Elke dag oefenen zij met passie hun vak uit. De podotherapeuten worden hierin ondersteund door een team van onder andere zooltechnici en administratief en secretarieel medewerkers. In de praktijk onderzoeken en behandelen onze podotherapeuten mensen om beweegklachten te voorkomen. Ook kunnen onze podotherapeuten bestaande klachten aan voeten, knieën, heupen en rug te verhelpen en (sport)prestaties helpen verbeteren. De podotherapeuten doen hun werk met behulp van de nieuwste technieken en de nieuwste kennis. Iedereen, zoals ook reuma- en diabetespatiënten, sporters en kinderen, kan bij ons terecht voor het voorkomen en behandelen van klachten. Meer informatie over RondOm Podotherapeuten.

 

 Logo podotherapie Seuntiëns RondOm Podotherapeuten logo

werken bij RondOm?

Meewerken aan het verbeteren van iemands leven met behulp van podotherapie?

Kom werken bij RondOm! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.