Podotherapie van Veen draagt diabetische voetzorg over aan RondOm Podotherapeuten

Per 1 januari 2024 neemt RondOm Podotherapeuten de diabetische voetzorg van Podotherapie van Veen, gevestigd in Stramproy, over.

 

Beste zorg
Voor Podotherapie van Veen is het belangrijk dat u de beste zorg krijgt. Daarom koos Inga van Veen ervoor om de diabetische voetzorg over te dragen aan RondOm Podotherapeuten. Bij RondOm Podotherapeuten staat u als patiënt, net als bij Podotherapie van Veen, centraal. Ook heeft RondOm net als Podotherapie van Veen veel aandacht voor het team en voor samenwerken met andere zorgverleners. 

Wat verandert er voor de patiënten van Podotherapie van Veen?
Alle reeds gemaakte afspraken bij Podotherapie van Veen in Stramproy kunnen blijven staan. Mocht dit onverhoopt toch niet het geval zijn, dan neemt RondOm Podotherapeuten contact met u op. Heeft u geen afspraak meer staan? Dan kan het zijn dat Rondom Podotherapeuten contact met u opneemt voor het maken van een nieuwe afspraak.

  Contactgegevens

  • T/m 31 december 2023 kunt u contact opnemen met Podotherapie van Veen via
   0495-564 514 (maandag t/m vrijdag, 08.30–17.00 uur) of
   contact@podovanveen.nl
  • Vanaf 1 januari 2024 kunt u contact opnemen met RondOm Podotherapeuten via 088-1180500 (maandag t/m vrijdag, 08.00-17.00 uur) of via www.rondompodotherapeuten.nl

   

  RondOm Podotherapeuten
  Zo veel mogelijk mensen zo lang mogelijk goed laten lopen. Dat is waar het team van RondOm Podotherapeuten voor gaat en staat. We doen dit door samen te werken, zowel binnen het team als daarbuiten. Ons team bestaat uit podotherapeuten, diabetes- en sportpodotherapeuten, podotherapeut-MSU echografisten en podotherapeut-bewegingswetenschappers. Elke dag oefenen zij met passie hun vak uit. De podotherapeuten worden hierin ondersteund door een team van onder andere zool technici en administratief en secretarieel medewerkers.

  In de praktijk onderzoeken en behandelen onze podotherapeuten mensen om beweegklachten te voorkomen. Ook kunnen onze podotherapeuten bestaande klachten aan voeten, knieën, heupen en rug te verhelpen en (sport)prestaties helpen verbeteren. De podotherapeuten doen hun werk met behulp van de nieuwste technieken en de nieuwste kennis. Iedereen, zoals ook reuma- en diabetespatiënten, sporters en kinderen, kan bij ons terecht voor het voorkomen en behandelen van klachten. Meer informatie over RondOm Podotherapeuten.

   RondOm Podotherapeuten     Podotherapie van Veen

   

  werken bij RondOm?

  Meewerken aan het verbeteren van iemands leven met behulp van podotherapie?

  Kom werken bij RondOm! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.