RondOm Podotherapeuten zet Podotherapie Delft voort

Per 1 oktober zal RondOm Podotherapeuten de praktijken van Podotherapie Delft in Delft en Pijnacker overnemen. 
 

Podotherapie in Delft en Pijnacker

RondOm Podotherapeuten opent, naast de overname van Podotherapie Delft, nog een nieuwe praktijklocatie in Delft. Dit maakt ons ontzettend goed bereikbaar voor het verlenen van podotherapeutische zorg in de regio. In Delft en Pijnacker kunt u ons vinden op:

Bestaande patiënten

Bent u patiënt van Podotherapie Delft? De verandering van organisatie zal voor u niet veel gevolgen hebben. Alle reeds gemaakte afspraken blijven staan.
 

Wat doet een podotherapeut?

Een podotherapeut is de specialist op het gebied van voeten en alle klachten die daaruit voortkomen. Deze klachten kunnen in uw voet of enkels, maar ook in knieën, heupen, bekken, rug en zelfs uw nek en schouders zitten. Naast verhelpen van klachten kan de podotherapeut ook voorkomen dat u problemen krijgt. Het unieke is dat de podotherapeut altijd op zoek gaan naar de oorzaak van het probleem. Tijdens het onderzoek wordt gekeken naar de stand van het lichaam, de bewegelijkheid, het looppatroon. Daarbij worden, naast de kennis en ervaring van de podotherapeut, ook de nieuwste technieken, zoals hightech loopanalyse en drukmeetapparatuur ingezet. Aan de hand van de verkregen gegevens, wordt er door de podotherapeut een behandeling voorgesteld, welke na overleg met de patiënt, kan worden gestart. Iedereen, waaronder reuma- en diabetespatiënten, sporters en kinderen, kan bij de podotherapeut terecht voor het voorkomen en behandelen van klachten.
 

drukmeetplaat

werken bij RondOm?

Meewerken aan het verbeteren van iemands leven met behulp van podotherapie?

Kom werken bij RondOm! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.