RondOm Podotherapeuten zet PodoTherapie040 in Eindhoven voort

Per 1 september zal RondOm Podotherapeuten de praktijk van PodoTherapie040, gevestigd aan de 1e Wilakkersstraat 50 in Eindhoven, overnemen. Door de overname kan voormalig eigenaar Josef Kramer zich richten op zijn volgende uitdaging: met een omgebouwde vrachtwagen voor onbepaalde tijd een wereldreis maken.

 

De Podotherapeut in Eindhoven

De podotherapeut die op de nieuwe locatie in Eindhoven aan de slag gaat is Tim Vulders. Met 7 praktijken in Eindhoven is RondOm Podotherapeuten goed bereikbaar voor het verlenen van podotherapeutische zorg in de regio.

Podotherapeut Eindhoven
 

Bestaande patiënten

Bent u patiënt van PodoTherapie040? De verandering van organisatie zal voor u niet veel gevolgen hebben. Alle reeds gemaakte afspraken blijven staan.
 

Wat doet een podotherapeut?

Een podotherapeut is de specialist op het gebied van voeten en alle klachten die daaruit voortkomen. Deze klachten kunnen in uw voet of enkels, maar ook in knieën, heupen, bekken, rug en zelfs uw nek en schouders zitten. Naast verhelpen van klachten kan de podotherapeut ook voorkomen dat u problemen krijgt. Het unieke is dat de podotherapeut altijd op zoek gaan naar de oorzaak van het probleem. Tijdens het onderzoek wordt gekeken naar de stand van het lichaam, de bewegelijkheid, het looppatroon. Daarbij worden, naast de kennis en ervaring van de podotherapeut, ook de nieuwste technieken, zoals hightech loopanalyse en drukmeetapparatuur ingezet. Aan de hand van de verkregen gegevens, wordt er door de podotherapeut een behandeling voorgesteld, welke na overleg met de patiënt, kan worden gestart. Iedereen, waaronder reuma- en diabetespatiënten, sporters en kinderen, kan bij de podotherapeut terecht voor het voorkomen en behandelen van klachten.

PodoTherapie040

werken bij RondOm?

Meewerken aan het verbeteren van iemands leven met behulp van podotherapie?

Kom werken bij RondOm! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.