Fysio Barneveld, Barneveld

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Fysio Barneveld aan de Bouwheerstraat 1A in Barneveld. De praktijk is gelegen in de wijk de Koot.

RondOm Podotherapeuten werkt samen met Fysio Barneveld, samen bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

 

Meer info Fysio Barneveld

Wij zijn een vakkundige en laagdrempelige praktijk bestaande uit gezellige, vakkundige en professionele fysiotherapeuten die met aandacht en enthousiasme met u aan de slag gaan om u zo optimaal mogelijk te helpen en te begeleiden. 
Een praktijk waar u centraal staat en indien nodig wordt begeleid met behulp van meerdere disciplines. Hierdoor ontstaat er een totaalpakket waarbij er aandacht is voor zowel lichaam als geest. U heeft de regie in eigen handen voor een gezonde leefstijl en mocht dit niet lukken dan zijn wij er om u te ondersteunen dat weer voor elkaar te krijgen.  
Door meerdere disciplines onder één dak te hebben, ontstaan er kortere lijnen waardoor snel en accuraat gehandeld en behandeld kan worden. De therapeuten zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en volgen her- en bijscholingen, om u zo optimaal mogelijk te kunnen helpen en begeleiden. Doordat wij geen 9 tot 5 mentaliteit hebben, is er geen wachtlijst! Wij zijn alle avonden open en indien nodig komen wij bij u aan huis.

fysiotherapie barneveld

Openbaar vervoer

Station Barneveld bevindt zich op 7 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

Als u binnenkomt, ziet u gelijk de wachtkamer. U kunt hier plaatsnemen, de podotherapeut komt u halen als u aan de beurt bent.

Parkeren

U kunt voor het pand op eigen terrein parkeren.

fysiobarneveld.jpg

Adres

Bouwheerstraat 1A
3772 AL | Barneveld
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

 

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Fysio Barneveld, Barneveld

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak