Gezondheidscentrum Koningsoord, Berkel-Enschot

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Gezondheidscentrum Koningsoord aan de Pandgang 2 in Berkel-Enschot. Deze praktijk is gelegen winkelcentrum Koningsoord.

Binnen gezondheidscentrum Koningsoord werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines zoals: huisartsen, apotheek, fysiotherapeuten, oefentherapeuten, buurtzorg, logopedie, handtherapie en psychologen. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Openbaar vervoer

Bushalte Koningsoord bevindt zich op 8 min loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

De behandelruimte bevindt zich op de eerste verdieping. U mag plaatsnemen in de wachtkamer waar de podotherapeut u komt ophalen.

Parkeren

U kunt gebruik maken van de parkeerplaatsen van winkelcentrum Koningsoord (min. loopafstand 500 meter). Er zijn geen parkeerplaatsen voor de deur van het gezondheidscentrum. U mag wel met de auto voor de deur afgezet en opgehaald worden

 GHC Koningsoord Pandgang 2, 5057 EA

Adres

Pandgang 2
5057 EA Berkel-Enschot
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

 

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Gezondheidscentrum Koningsoord, Berkel-Enschot

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak