De Driestroom, Breukelen

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Medisch Centrum Herman Gorterhof aan de De Angstel 138 in Breukelen. Medisch Centrum Herman Gorterhof is gelegen in Breukelen Midden.

Binnen Medisch Centrum Herman Gorterhof werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.
 

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte, Bushalte Schepersweg, bevindt zich op 2 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

Als u door de schuifdeuren binnenkomt, slaat u linksaf om vervolgens de trap naar het eerste verdieping te nemen. Hierna gaat u linksaf richting de gang. Deze mag ik doorlopen naar de wachtkamer. U mag direct plaatsnemen in de wachtkamer en u hoeft zich niet te melden. De podotherapeut zal u ophalen.

Parkeren

U kunt gratis parkeren voor de ingang van de praktijklocatie.

deangstel.jpg

Adres

De Angstel 138
3621 WC Breukelen
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

 

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij De Driestroom, Breukelen

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak