Met bedrijfpodotherapie blijf je stevig in je (werk)schoenen staan!

Voet(gerelateerde) klachten komen veelvuldig voor op de werkvloer. Zeker bij beroepen waarbij zwaar lichamelijk werk wordt verricht en veelvuldig wordt gestaan. De arbeidsproductiviteit neemt hierdoor af en kan zelfs leiden tot (langdurig) verzuim. 

 

Klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat

Eén van de meest voorkomende beroepsziekte zijn klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. De klachten ontstaan bij beroepen waarbij werknemers veel moeten staan en/of lopen. Bij meer dan vier uur belasting per dag neemt het risico op problemen snel toe. Ook toenemende leeftijd, afwijkende voetstand en -of inadequaat (veiligheids)schoeisel zijn veroorzakers van klachten. Daarbij kan de bedrijfspodotherapeut een rol spelen als expert binnen de voetengezondheidszorg!

 

Bedrijfspodotherapie

Indien medewerkers klachten ondervinden in de onderste extremiteiten kan een bedrijfspodotherapeut van Hunt & Heal (powered by RondOm Podotherapeuten) een uitgebreid podotherapeutisch onderzoek op een bedrijfslocatie doen. Hierbij is er de mogelijkheid tot het vervaardigen en toepassen van een therapie.

werker

Interesse?

Let's do this! Maak een afspraak om te kijken waar uw problemen vandaan komen.