Gezondheidscentrum Culemborg, Culemborg

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Gezondheidscentrum Culemborg aan de Constantijnlaan 2b in Culemborg. Binnen Gezondheidscentrum Culemborg werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines zoals: huisartsen, apotheek, fysiotherapeuten, oefentherapeuten, buurtzorg, logopedie, handtherapie en psychologen. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Medisch pedicure nodig?

Op deze praktijklocatie bevindt zich ook een praktijklocatie van ZorgSamen Pedicures. Deze medisch pedicures zijn erkende professionals op het gebied van voetzorg, gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van voetklachten.

Hebben uw voeten extra aandacht nodig? Bijvoorbeeld omdat u diabetes of reuma heeft of vaak pijn aan uw voeten ervaart? Maak dan een afspraak bij ZorgSamen Pedicures in Culemborg.

Meer informatie

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte op de Weidsteeg, bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

Bewegwijzering in het gezondheidscentrum leidt u naar de wachtkamer. U hoeft zich niet te melden bij de balie. De podotherapeut komt u ophalen zodra u aan de beurt bent.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op de parkeerplaats voor het gezondheidscentrum.

locatie culemborg rondom

Adres

Constantijnlaan 2b
4101 JK Culemborg 
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Gezondheidscentrum Culemborg, Culemborg

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak