Gezondheidscentrum Culemborg, Culemborg

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Gezondheidscentrum Culemborg aan de Constantijnlaan 2b in Culemborg. Binnen Gezondheidscentrum Culemborg werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines zoals: huisartsen, apotheek, fysiotherapeuten, oefentherapeuten, buurtzorg, logopedie, handtherapie en psychologen. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

 

ZorgSamen Pedicures

Bent u op zoek naar een medisch pedicure? RondOm Podotherapeuten werkt binnen deze praktijklocaties samen met de medisch pedicures van ZorgSamen Pedicures.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte op de Weidsteeg, bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

Bewegwijzering in het gezondheidscentrum leidt u naar de wachtkamer. U hoeft zich niet te melden bij de balie. De podotherapeut komt u ophalen zodra u aan de beurt bent.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op de parkeerplaats voor het gezondheidscentrum.

locatie culemborg rondom

Adres

Constantijnlaan 2b
4101 JK Culemborg 
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Gezondheidscentrum Culemborg, Culemborg

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak