RondOm Podotherapeuten, Deventer

RondOm Podotherapeuten is gevestigd aan Mr. H.F. de Boerlaan 111 in Deventer. RondOm Podotherapeuten werkt samen met verschillende disciplines en zo bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Medisch pedicure nodig?

Op deze praktijklocatie bevindt zich ook een praktijklocatie van ZorgSamen Pedicures. Deze medisch pedicures zijn erkende professionals op het gebied van voetzorg, gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van voetklachten.

Hebben uw voeten extra aandacht nodig? Bijvoorbeeld omdat u diabetes of reuma heeft of vaak pijn aan uw voeten ervaart? Maak dan een afspraak bij ZorgSamen Pedicures in Deventer.

Meer informatie

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte, Bushalte Teugseplein, bevindt zich op 3 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

Bij binnenkomst is de wachtkamer direct rechts op de begane grond. U hoeft zich nergens te melden, de podotherapeut komt u halen als u aan de beurt bent.

Bijzonderheden

Deze praktijk is rolstoelvriendelijk.

Parkeren

U kunt gratis parkeren voor de praktijk.

Boerlaan, Deventer

Adres

Mr. H.F. de Boerlaan 111
7411 AH | Deventer
088 118 0500
Plan zelf een afspraak in 

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij RondOm Podotherapeuten, Deventer

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak