Gezondheidscentrum Kloosterpad, Dongen

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Gezondheidscentrum Kloosterpad. Het Gezondheidscentrum Kloosterpad is gelegen ten noorden van het centrum in Dongen, in het oude politiegebouw naast de nieuwbouwwijk De Beljaart.

 

Binnen het Gezondheidscentrum Kloosterpad werken wij samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Omdat er verschillende disciplines binnen dit centrum aanwezig zijn, kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Info wachtruimte

Wanneer u binnenkomt kunt u direct plaatsnemen in de wachtkamer en hoeft u zich niet te melden. De podotherapeut zal u ophalen. De wachtkamer bevindt zich op de 1e verdieping voor de behandelkamer (aan de rechtkant). De wachtkamer wordt ook gedeeld met de fysiotherapeut en GGD Jeugdgezondheidszorg.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op het eigen terrein van dit centrum.

ghc kloosterpad

Adres

Kloosterpad 2
5104 JT | Dongen
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

 

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Gezondheidscentrum Kloosterpad, Dongen

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak