Gezondheidscentrum Kloosterpad, Dongen

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Gezondheidscentrum Kloosterpad aan de Kloosterpad 2 in Dongen.

Binnen Gezondheidscentrum Kloosterpad werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

 

Medisch pedicure nodig?

Op deze praktijklocatie bevindt zich ook een praktijklocatie van ZorgSamen Pedicures. Deze medisch pedicures zijn erkende professionals op het gebied van voetzorg, gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van voetklachten.

Hebben uw voeten extra aandacht nodig? Bijvoorbeeld omdat u diabetes of reuma heeft of vaak pijn aan uw voeten ervaart? Maak dan een afspraak bij ZorgSamen Pedicures in Dongen.

Meer informatie

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte, Mgr. Schaepmanlaan, bevindt zich op 6 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

Wanneer u binnenkomt kunt u direct plaatsnemen in de wachtkamer en hoeft u zich niet te melden. De podotherapeut zal u ophalen. De wachtkamer bevindt zich op de 1e verdieping voor de behandelkamer (aan de rechterkant). De wachtkamer wordt ook gedeeld met de fysiotherapeut en GGD Jeugdgezondheidszorg.

Bijzonderheden

Er is een lift aanwezig op deze locatie. Deze zit aan de rechterkant bij binnenkomst.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op het eigen terrein van dit centrum.

ghc kloosterpad

Adres

Kloosterpad 2
5104 JT | Dongen
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

 

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Gezondheidscentrum Kloosterpad, Dongen

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak