Medisch Centrum Zuidhoven, Dordrecht

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen Medisch Centrum Zuidhoven aan de Spirea 9 in Dordrecht. Medisch Centrum Zuidhoven is gelegen in de wijk: Zuidhoven.

Binnen Medisch Centrum Zuidhoven werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Medisch pedicure nodig?

Op deze praktijklocatie bevindt zich ook een praktijklocatie van ZorgSamen Pedicures. Deze medisch pedicures zijn erkende professionals op het gebied van voetzorg, gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van voetklachten.

Hebben uw voeten extra aandacht nodig? Bijvoorbeeld omdat u diabetes of reuma heeft of vaak pijn aan uw voeten ervaart? Maak dan een afspraak bij ZorgSamen Pedicures in Dordrecht.

Meer informatie

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte, Station Dordrecht Zuid, bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

Wanneer u binnenkomt, mag u direct plaatsnemen in de wachtkamer en hoeft u zich niet te melden. De podotherapeut zal u ophalen.

Parkeren

Er zijn gratis parkeervakken naast het medisch centrum.

Medisch Centrum Zuidhoven

Adres

Spirea 9
3317 JB | Dordrecht
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

 

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Medisch Centrum Zuidhoven, Dordrecht

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak