Medisch Centrum Edam, Edam

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Medisch Centrum Edam aan de Paulus Pietersstraat 2 in Edam. Medisch Centrum Edam is gelegen in Edam-Zuid.

Binnen Medisch Centrum Edam werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte, Bushalte Busstation, bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

U mag direct plaatsnemen in de wachtkamer op de begane grond en u hoeft zich niet te melden. De podotherapeut zal u ophalen.

Bijzonderheden

Vanaf april starten er wegwerkzaamheden op de A7 in Noord-Holland. De versterking van de brug bij Purmerend kan voor hinder en extra reistijd zorgen. De praktijk is wel bereikbaar. Klik hier voor meer informatie over de werkzaamheden.

Parkeren

Er is een gratis parkeergelegenheid bij het centrum.

Medisch Centrum Edam

Adres

Paulus Pietersstraat 2
1135 GS | Edam
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

 

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Medisch Centrum Edam, Edam

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak