Gezondheidscentrum Meerhoven, Eindhoven

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren Gezondheidscentrum Meerhoven aan Meerwater 27 in het centrum van Meerhoven.

Binnen dit centrum werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte Meerrijk bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

Gezondheidscentrum Meerhoven bevindt zich tegenover supermarkt Jumbo. Om onze wachtruimte te bereiken, neemt u vanuit de hoofdingang van het gezondheidscentrum de lift of de trap naar de eerste etage. Hier is wachtkamer 1 te vinden, waar u kunt plaatsnemen. De podotherapeut komt u halen als u aan de beurt bent.

Bijzonderheden

Kinderinloopspreekuur; Podotherapeut Nicole Hoen

Iedere tweede dinsdagmiddag van de maand 15:00-16:00 uur. 

Maak een afspraak via: 088-1180556

Meer info

Parkeren

U kunt parkeren in de (ondergrondse) parkeergarage. De eerste twee uur kunt u gratis parkeren. In de parkeergarage neemt u de trap/lift naar boven.

meerhoven_ghc

Adres

Meerwater 27
5658 LP | Eindhoven
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

 

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Gezondheidscentrum Meerhoven, Eindhoven

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak