Medisch Centrum Willem Tell, Epe

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Medisch Centrum Willem Tell aan de Willem Tellstraat 17 in Epe. Medisch Centrum Willem Tell is gelegen in het centrum van Epe.
Binnen Huisartsenpraktijk Medisch Centrum Willem Tell werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte, Bushalte Lohhuizerweg, bevindt zich op 3 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

U mag direct plaatsnemen in de wachtkamer op de 2e etage en u hoeft zich niet te melden. De podotherapeut zal u ophalen.

Bijzonderheden

Heeft u een afspraak in de avond? De podotherapeut komt u persoonlijk ophalen bij de ingang van de bloedafname, die u aan de rechterzijde van het gebouw kunt vinden. Wilt u liever in de auto wachten? Dan kunt u parkeren bij de ingang van de bloedafname.

Medisch Centrum Willem Tell.png

Adres

Willem Tellstraat 17
8162 ET | Epe
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

 

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Medisch Centrum Willem Tell, Epe

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak